Bezoek mijn profiel Ladyinblack, 35 jaar jong uit groningen

Leeftijd: 35
Lengte: 165 – 175
Postuur: Gemiddeld postuur
Oogkleur: Blauwe ogen
Haarkleur: Licht blond haar

Over mij;

Geef het aan me lang en hard. Speel met me, daag me uit, draag me op om dingen te doen waar je altijd al van droomde. Ik doe hetzelfde met jou. Verleidingen, genot, spelletjes, plezier tot in oneindigheid. Klinkt als een droom? Word maar snel wakker, want het is allemaal echt aan het gebeuren.

Over jou;

Jij met mij en ik met jou. Van pijn naar plezier en weer terug. We zijn een trein, we stappen bij elkaar in en uit wanneer we willen. Ik doe alles voor je als je alles voor mij doet. Ik bedien beide rollen met passie en overgave. Welke rol wil jij als eerst?

Mijn voorkeuren;

Klik hier voor direct contact met mij!


 

Categories:   Dating

Comments

Sorry, comments are closed for this item.