Bezoek mijn profiel Bowien, 32 jaar jong uit utrecht

Leeftijd: 32
Lengte: 155 en kleiner
Postuur: Slank postuur
Oogkleur: Bruine ogen
Haarkleur: Licht blond haar

Over mij;

Sensueel, dat ik waar ik voor sta. Iedere dag geniet ik sensueel van alles wat het leven te bieden heeft. Er is slechts 1 dingetje. Het leven heeft mij op dit moment geen man te bieden. En toch blijf ik positief. En doe ik moeite. Sommige dingen komen niet vanzelf nietwaar? Heb ik je gevonden?

Over jou;

Niks gaat vanzelf, maar alles pakken we sensueel aan. Wat ik daar precies mee bedoel ontdek je wel als je mij een berichtje stuurt. Ik wacht met smart, op naar heel veel sensuele dingen samen!

Mijn voorkeuren;

Klik hier voor direct contact met mij!


 

Categories:   Dating

Comments

Sorry, comments are closed for this item.