Bezoek mijn profiel Arianda94, 28 jaar jong uit utrecht

Leeftijd: 28
Lengte: 175 – 185
Postuur: Slank postuur
Oogkleur: Bruine ogen
Haarkleur: Licht blond haar

Over mij;

Single, tering geil en hard op zoek naar een geile man. Niet zomaar de eerste de beste met een harde knots in zijn broek, maar een man die echt een forse knots te bieden heeft. Eentje waarmee ik moeite ga hebben als ik hem in mijn mondje neem en waarvoor ik ga vrezen dat ik uit zal scheuren als je mij er hard mee neemt.. Heb jij zo iets lekkers voor mij in de aanbieding?

Over jou;

Hai, als jij een echte grote, dikke, lange knots hebt voor mij, wil je dan eens van je laten horen? xx Arianda

Mijn voorkeuren;

Klik hier voor direct contact met mij!


 

Categories:   Dating

Comments

Sorry, comments are closed for this item.