Bezoek mijn profiel Esmee82, 49 jaar jong uit zuid-holland

Leeftijd: 49
Lengte: 155 – 165
Postuur: Gemiddeld postuur
Oogkleur: Blauwe ogen
Haarkleur: Licht blond haar

Over mij;

Ochtendwipje en nog veel meer zoek ik! Ik hou er zo van om wakker te worden en dan wat lekkers naast me te hebben liggen waar ik me dan eens lekker op uit mag leven! Niet alle mannen houden ervan dus ik neem aan dat het aantal hier beperkt gaat worden en de mannen die het wel zien zitten overblijven? Hmmm, of jij moet een heel ander idee hebben om het mij zo naar de zin te maken dat ik dat ochtendwipje niet eens mis?

Over jou;

Met welke man kan ik eens lekker een wipje maken?

Mijn voorkeuren;

zonder-condoom,pijpen,zoenen,vingeren,buiten-sex

Klik hier voor direct contact met mij!

Categories:   Dating

Comments