Bezoek mijn profiel Hadassah83, 32 jaar jong uit flevoland

Leeftijd: 32
Lengte: 165 – 175
Postuur: Slank postuur
Oogkleur: Blauwe ogen
Haarkleur: Donker blond haar

Over mij;

Als ik het doe, wil ik het goed doen en echt zoveel mogelijk van een wip kunnen genieten! Ik kan niet zeggen dat ik alles wil, maar voel ik me goed bij een man wil ik wel ver gaan. Ik ben alleen, ik woon alleen maar zou het wel fijn vinden om ergens anders af te spreken dan bij mij thuis! Zijn er mannen die echt zin hebben in een bloedgeile meid?

Over jou;

Lekker ondeugend en zoek een man die mij lekker wilt nemen, hoe harder hoe beter ik sta open voor een hele hete seksdate.

Mijn voorkeuren;

anaal,gangbang,pijpen,transgender,buiten-sex

Klik hier voor direct contact met mij!

Categories:   Dating

Comments

Sorry, comments are closed for this item.