Bezoek mijn profiel ZonderC, 36 jaar jong uit drenthe

Leeftijd: 36
Lengte: 175 – 185
Postuur: Slank postuur
Oogkleur: Grijze ogen
Haarkleur: Bruin haar

Over mij;

Altijd al heb ik een zwak gehad voor gebonden mannen. Het begon er mee dat ik het een keer stiekem met de getrouwde buurman van mijn ouders deed. Het gebeurde gewoon en sindsdien heb ik er een radar voor en weet ik precies wie er wel of niet gebonden is.

Over jou;

Gebonden dat is wat jij zeker weten bent. Het maakt niet uit of dat getrouwd, samenwonend, lattend of wat dan ook is. Als er maar een vrouw in jouw leven is en ik de andere geile stouterd mag zijn die jou gek gaat maken van verlangen.

Mijn voorkeuren;

sm-onderdanig,beffen,zonder-condoom,zoenen,parkeerplaats-sex

Klik hier voor direct contact met mij!

Categories:   Shemale dating

Comments