Bezoek mijn profiel Discreet, 34 jaar jong uit groningen

Leeftijd: 34
Lengte: 165 – 175
Postuur: Slank postuur
Oogkleur: Blauwe ogen
Haarkleur: Bruin haar

Over mij;

Ik vind mijzelf prachtig en mooi met alles erop en eraan wat ik maar wil. Maar behalve dat ik zelf van mijn lichaam geniet heeft nog nooit iemand anders dat gedaan. Ik zou zo graag eens een lekkere hete lul in mijn kontje voelen, iemand die in mijn borsten bijt, iemand die ik mag pijpen tot hij hijgend in mijn gezicht klaarkomt. Ik weet precies wat ik wil, maar nu dit alles nog werkelijkheid maken.

Over jou;

Je bent een supergeile man, liefst ouder dan ik want ik geil enorm op een zachte buik en een behaarde borst. Je bent lief en voorzichtig want je zal de eerste zijn die mijn kontje neukt. Je bent iemand die mij alle standjes kan leren en je sperma moet lekker smaken, ik wil je proeven!

Mijn voorkeuren;

gangbang,orale-sex,vingeren,sm-dominant,rimmen

Klik hier voor direct contact met mij!

Categories:   Shemale dating

Comments