Bezoek mijn profiel Standjesss, 26 jaar jong uit friesland

Leeftijd: 26
Lengte: 165 – 175
Postuur: Slank postuur
Oogkleur: Grijze ogen
Haarkleur: Bruin haar

Over mij;

Kleine borstjes, platte kont, lange benen en een heerlijke mond. Echt heel bijzonder ben ik niet, maar ik ben wel bijzonder opgewonden en heel erg lenig. Al die jaren gymnastiek waar ik verplicht heen moet hebben toch nog ergens nut voor gehad. Want als jij denkt dat een standje onmogelijk is gaat het met mij toch mogelijk zijn.

Over jou;

Er schieten gelijk wat standjes door jouw hoofd die jij altijd al hebt willen doen maar waar het gewoon nog niet van gekomen is. Jij wilt graag mijn benen dubbel vouwen en mijn achterste verwennen zoals jij dat nog nooit eerder gedaan hebt.

Mijn voorkeuren;

anaal,orale-sex,one-night-stand,zoenen,trio-sex

Klik hier voor direct contact met mij!

Categories:   Shemale dating

Comments