Bezoek mijn profiel Arianda, 44 jaar jong uit noord-holland

Leeftijd: 44
Lengte: 175 – 185
Postuur: Gemiddeld postuur
Oogkleur: Bruine ogen
Haarkleur: Licht blond haar

Over mij;

Ik ben lekker, opgewonden en stout. ik speel heel graag met speeltjes, lekker in mijn sterretje dat ding voelen trillen terwijl ik kreunend klaarkom. Ik fantaseer dan over een man die mijn sletje wil zijn, en nog nooit anaal genomen is. Ik hou ervan om lekker gepijpt te worden maar vergeet vooral mijn tepeltjes niet te likken.

Over jou;

Jij word wil als je denkt aan een vrouw met een lekkere pik die nodig afgezogen moet worden. Je wil anaal ontmaagd worden, genomen worden en geven. Je wilt genieten, even helemaal ontspannen. En ohja, misschien hou jij net als ik van latex? Geeft ook jou dat vreselijk geile gevoel dat je een sletje bent?

Mijn voorkeuren;

gangbang,zonder-condoom,vingeren,rollen-spel,rimmen

Klik hier voor direct contact met mij!

Categories:   Shemale dating

Comments