Bezoek mijn profiel Langenhard, 28 jaar jong uit antwerpen

Leeftijd: 28
Lengte: 165 – 175
Postuur: Slank postuur
Oogkleur: Bruine ogen
Haarkleur: Licht blond haar

Over mij;

Bij mij heb je geen keuze. Ik geef en jij ontvangt. Zo simpel is het, ik maak alle beslissingen voor je. Het enige wat jij doet is genieten van de lange harde speeltjes die ik voor jou heb klaarliggen. Ik waarschuw je wel, ik heb een eeuwig uithoudingsvermogen. Als jij die niet hebt zal ik je leren om deze ook te krijgen. Nog langer genieten, nog langer spelen.

Over jou;

Mag ik dan eindelijk iemand vinden die ook lang en hard wil spelen? Waar ik al mijn energie op mag botvieren, die nog het een en ander te groeien heeft aan uithoudingsvermogen. Die lange en harde dingen wil voelen?

Mijn voorkeuren;

Klik hier voor direct contact met mij!


 

Categories:   Dating

Comments

Sorry, comments are closed for this item.