Bezoek mijn profiel ForYourEyesOnly, 28 jaar jong uit gelderland

Leeftijd: 28
Lengte: 165 – 175
Postuur: Slank postuur
Oogkleur: Bruine ogen
Haarkleur: Licht blond haar

Over mij;

Menig man doet een poging, maar ik heb bepaalde eisen. Ik wil geen vent die nog bij zijn mami woont en niet kan ontvangen. Ook geen man die de bus of trein moet pakken om te reizen. Gewoon een man die al een beetje meer gesetteld is, of nog beter, helemaal gesetteld is. Niet dat je dingen voor mij moet kopen of betalen. Helemaal niet, dat kan ik prima zelf. Maar aan jongetjes heb ik niks. Die doen het toch niet goed genoeg. Welke echte man wil door mij worden verleid?

Over jou;

Ik houd van verleiden, het spel, langzaam en teder, opbouwend tot diep en hard. Nagenieten, lachen om vervolgens nog een keertje te gaan. Welke echte man wil door mij worden verleid?

Mijn voorkeuren;

Klik hier voor direct contact met mij!


 

Categories:   Dating

Comments

Sorry, comments are closed for this item.