Connor viert vakantie bij zijn zus..

“Eindelijk!”

Laura haastte zich om de deurbel op te nemen. Connor, haar broer, zou twee uur geleden aankomen, maar zijn vlucht was vertraagd. Ze kon haar opwinding niet bedwingen terwijl ze hem woest omhelsde.

“Hé, zus!” Riep Connor terwijl hij zijn grote zus in een berenknuffel pakte.

“Ik miste je!” Ze antwoordde lachend en blij giechelend, terwijl ze haar armen om zijn nek sloeg.

Connor beantwoordde haar enthousiasme met evenveel kracht. Hij grinnikte terwijl hij haar in zijn armen optilde: ‘Ik heb je meer gemist!’

‘Over een miljoen jaar niet mogelijk,’ snoof ze en streek speels door zijn haar.

Hij haalde verslagen zijn schouders op terwijl hij haar zachtjes op de grond zette voordat hij zijn bagage binnenbracht. Het was maar een enkele tas.

“Dat is het?” Laura gluurde de gang in. Ze voegde eraan toe toen ze niets anders kon vinden: ‘Waar is de rest?’

“Eh … het is alles wat ik heb.”

“Wat?!”

“Ik dacht dat het kopen van spullen meer in overeenstemming zou zijn met mijn matige levensstijl.” Zei hij schouderophalend.

“Matig is het?” Laura snoof naar hem: ‘Kijk naar jou met de mooie woorden.’

‘Natuurlijk, nu mijn grote zus een topman is bij haar advocatenkantoor, hoe kan ik het me dan veroorloven om geen’ mooie ‘woorden te leren?’ Connor grijnsde.

Ze rolde met haar ogen alsof ze niet onder de indruk was van zijn vleierij, terwijl innerlijk haar hart omhoogschoot bij zijn indirecte lof: ‘Als je zo doorgaat, word je een grote hit in het weekend.’

“Weekend?” Vroeg hij haar met een intrigerende blik in zijn ogen.

Ze veinsde nonchalant: ‘Ik heb een kleinigheidje opgezet,’ ze deed haar best om kalm te blijven en vervolgde: ‘Weet je … sinds je hierheen bent verhuisd en zo.’

“Oh echt?”

‘Niets te groots … slechts een paar van mijn vrienden, en’, wachtte ze even voor effect. Ze observeerde hem met haar ooghoeken en voegde er met een glimlach aan toe toen hij eruitzag alsof hij ongeduldig werd: ‘… Maggie.’

“Ik hou van je!” Connor omhelsde haar en pikte haar wangen terwijl ze schreeuwde: ‘Je bent de beste zus ooit!’

Ze sloeg haar lokken achter haar hoofd en zei met een zelfvoldane glimlach: ‘Natuurlijk wel.’ Nog steeds stevig in zijn armen gehouden, mijmerde ze: “Hmmm … Heb je al mama gebeld?”

“Oh, shit!” Riep Connor uit.

Laura moest haar hoofd schudden om de onzorgvuldigheid van haar broer. Hun moeder moet nu wel hyperventileren. Zelfs als haar angst voor vliegtuigen irrationeel was, kon het geen kwaad om haar te vertellen wanneer hij was geland.

‘Ik denk dat hij zo schattig is …’

Ze staarde naar zijn figuur. Zijn gezicht was een beetje volwassen geworden sinds ze hem een ​​paar maanden geleden voor het laatst zag. Hij had niet echt een baby-gezichtje, maar hij zag er veel jonger uit dan zijn drieëntwintigste. Met zijn 1,8 meter lange en atletische lichaam en de slijpende trekken op zijn vierkante gezicht was hij beslist knap, dacht ze.

“De zoektocht naar een baan baarde hem zorgen … Het haar is ook weer terug naar het natuurlijke zwart.”

Laura haalde haar vingers door zijn haar terwijl ze hem passeerde op weg naar de keuken. ‘Ik hield sowieso niet van de gebleekte haarlook.’

‘Kleed je om, ik ben het avondeten aan het klaarmaken’, wist ze dat het nog even zou duren voordat hij de telefoon op had. De ‘liefde’ van hun moeder was in dit soort situaties niet te onderschatten.

‘Het is moeilijk om de enige man in de familie te zijn, die constant te maken heeft met de verstikkende genegenheid van alle vrouwen’, zuchtte ze en wendde zich af van zijn zielige ogen. Ze was allang immuun geworden voor zijn smekende blikken. Het zou waanzin zijn om nu een excuus voor hem te verzinnen toen hun moeder ballistisch werd.


Connor tenen achter haar om haar te overrompelen. Ze was gefocust op haar werk en leek zijn aanwezigheid niet op te merken, of dat was wat hij dacht.

‘Wees geen engerd en help me,’ merkte Laura op zonder terug te draaien.

“Oh, je wist het?” Hij antwoordde droog, niet geamuseerd door zijn schijnbare mislukking.

‘Natuurlijk zou ik weten of er iemand naar mijn reet lonkt!’ Ze sprak plagerig en tikte aan haar hypnotiserende kont terwijl ze zijn terugwijkende blik voelde.

‘Je zou willen,’ spotte Connor, niet gestoord door de overduidelijke provocatie. Hij pikte van achteren in haar hoofd en mompelde toen: “Dus …”

“Snijd ze gewoon in kleine stukjes en dan kun je weer een engerd worden die zijn eigen zus controleert,” giechelde ze aan het einde van haar woorden.

Connor was deze keer geschokt en verdedigde zichzelf: “Ik- ik was niet echt-“

“Haha … ik weet het schatje!”

Ze gaf hem een ​​zachte kus op zijn wang en zei op verontschuldigende toon: ‘Ik zat met je te rotzooien’, met een twinkeling in haar ogen en pruilende lippen, voegde ze eraan toe: ‘Sorry!’

‘Je weet toch dat ik het niet leuk vind als je dat doet?’ Hij gaf op geïrriteerde toon commentaar in haar richting, maar pas na een paar seconden van ongemakkelijke stilte.

‘Ik weet het … maar ik had je al zo lang niet gezien, dus …’ Laura’s lippen kromden zich in een sluwe, bijna boze glimlach terwijl ze de pollepel ronddraaide en de inhoud van de pot roerde.

Hij was verbaasd over haar woorden. Het was de eerste keer dat hij iemand zoiets onzinnigs hoorde zeggen. Hij vroeg zich daar vaak over af, waarom ze hem graag ineenkrimpt. Hij kende veel andere broers en zussen die dichtbij waren, maar Laura was te uniek in hoe ze met hem omging.

Hij begon de groenten met een mes te hakken en vroeg haar: “Dus hoe zou het werken?”

“Wat? Wat voor werk?”

‘Weet je … moeten we dezelfde auto nemen of …’

‘Oh, dus je wilt met mij mee rijden?’ Ze draaide zich om om hem aan te kijken, een sensuele glimlach om haar lippen: ‘Of …’

‘Don’t Lauraa -‘ Connor schudde al zijn hoofd om wat er ging gebeuren.

“Of mij berijden?” Ze begon te giechelen, haar ogen waren strak gericht op de stalen blik van haar broer.

“Werkelijk?!”

“Fijn … Fijn … Het was de laatste keer.” Ze gaf toe terwijl ze nadacht over de hele tijd die ze zou hebben nu haar broer bij haar zou blijven.

‘Ik beloof het,’ hield ze vol onder zijn blik.

“En ja, we gaan samen … Tenzij je andere ideeën hebt?”

‘Ik weet het niet. Ik ben een beetje nerveus om onder je te werken …’ Hij plantte zijn gezicht in zijn handpalm toen hij besefte wat hij net had gezegd.

“O ja?” Laura kauwde op haar lippen om geen grapjes te maken. Ze bleef de curry roeren om niet te lachen.

Hij negeerde haar echter: ‘Het is mijn eerste serieuze baan en het is … je zult een soort van mijn veiligheidsdeken zijn, maar …’ Hij stopte halverwege toen ze een lepel in zijn mond stak.

“Hoe is het?”

“Perfect…”

Haar ogen lichtten op bij de complimenten. Connor glimlachte innerlijk naar haar en vervolgde: ‘Maar het is ook een beetje ongemakkelijk? Denk je niet dat het ongemakkelijk zal zijn?’

“Waarom?” Ze sprenkelde wat kruiden voordat ze zich naar hem omdraaide: ‘Veel gezinnen werken samen op dezelfde plek. Waarom zou het ongemakkelijk zijn?’

“Maar jij bent anders!” Hij voegde er in dezelfde geest aan toe: “Je bent te gek en te gênant.”

Ze was even stomverbaasd voordat ze woedde en zijn oor verdraaide: “Jij kleine rotzooi!”

‘Ik heb een geweldige baan voor je, laat je bij mij blijven, en jij … schaam je je voor mij?’

“Sorry mijn excusses!” Connor realiseerde zich dat zijn poging om een ​​grapje te maken misschien een beetje te grof klonk en dat excuses de beste optie was om Laura te kalmeren.

‘Je kunt het feestje vergeten dat ik voor het weekend had gepland en zeker vergeten …’ Ze begon te zeggen, maar werd onderbroken door Conners capriolen.

Hij had het mes al opzij gelegd toen ze zijn oor verdraaide, zodat hij zich snel kon omdraaien en zijn handen vouwde om om genade te smeken. Hij wist dat ze in het openbaar heel anders was, dat ze deze daad alleen voor zijn ogen leek te reserveren, maar hij was bang voor de mogelijkheid dat ze zou terugkeren naar haar vroegere zelf. Hij huiverde innerlijk bij de onheilspellende gedachte. Hij wilde niet het mikpunt van de grap zijn bij zijn nieuwe baan – hij wist dat er wat ‘newbie’-ribben zouden zijn, maar hij wilde ze niet te veel munitie geven – vooral als Laura dat leek te doen. veel plezier beleven aan het in verlegenheid brengen van hem.

Laura streek met zijn voorhoofd en neuriede goedhartig: ‘Je zult zien hoe het gaat als je volgende week begint.’

‘Wees nu snel’, zei ze tegen hem, ‘ik ben uitgehongerd.’

‘Prima,’ zuchtte hij terwijl hij het mes oppakte. Een flauwe glimlach kwam op zijn gezicht toen hij haar zag alsof ze mokkend was.

“Oh shit!” Connor gilde plotseling.

“Wat?” Laura reageerde op zijn kreet en sprong op van de eettafel.

‘Ik heb mezelf gesneden,’ Hij liet haar zijn bebloede vinger zien.

Haar ogen werden ongelovig groot. Ze sprong op hem af en trok hem naar de gootsteen. Zachtjes waste ze zijn vinger onder de koude stroom water. Connor glimlachte om haar paniekerige toestand. Het was niets groots, vond hij, en hij vond haar openlijke reactie schattig. Binnen een minuut voelde hij zich beter, bijna net zo goed als altijd. Maar Laura niet, ze raakte in paniek toen een klein druppeltje bloed uit de nauwelijks zichtbare snee sijpelde.

‘Waarom houdt het bloed niet op?’ Ze keek om zich heen om iets te vinden toen ze plotseling stopte. Haar uitdrukking veranderde in een besef toen ze zijn vinger naar haar mond bracht en erin zoog.

“Wat ben je aan het doen ?!” Hij grinnikte om haar c *** schotel act. Dit deed ze vaak; ‘speekseltherapie’ noemde ze het.

Laura keek hem woedend aan alsof ze hem waarschuwde stil te zijn. Ze kon geen verband vinden en het was het enige dat toen in me opkwam. Ze snoof tegen hem omdat hij lichtjes op haar zorgde. Als hij niet haar broer was, zou ze niet op zijn vinger zuigen alleen vanwege een kleine snee, zelfs als de lucht om hen heen viel.

Hij rolde met zijn ogen. Hij bad in gedachten dat ze hem eerder dan later zou laten gaan. Het was ongemakkelijk om stil te staan ​​met zijn vinger in haar mond, en niet alleen vanwege het kietelende gevoel. Zijn blik bleef naar zijn zus in de stille kamer.

Laura zag er veel beter uit dan de laatste keer dat hij haar thuis had gezien. Het was geen vreselijke breuk, ze kreeg gewoon koude voeten en trok zich terug uit het huwelijk, gelukkig ver voor de geplande datum, maar ze zag er wel een beetje neerslachtig en uitgeput uit. Maar nu met de promotie en alles was ze weer op haar best. Haar bruine ogen zagen er scherp en toch zacht uit, en haar donkere haar, dat ze langer dan ooit had laten uitgroeien, reikte tot aan haar middel. En met het ideale cijfer van 36C-26-36 op haar atletische frame van 5’6 “, zou het een grove understatement zijn om haar een schoonheid te noemen. Zelfs als ze gekleed was in een eenvoudige spijkerbroek en een T-shirt, zag ze er onmogelijk heet uit.

Hij kantelde een beetje om haar geur in te ademen. “Musky,” zei hij tegen zichzelf met een glimlach op zijn gezicht. Het tintelen in zijn vinger veroorzaakte een rilling in zijn ruggengraat toen haar tong de onderkant ervan likte. u ***** **** sluw, verkleinde hij de afstand, dichtbij genoeg om haar hartslag te kunnen horen. Ze was gefocust op de “genezing” en merkte dus niet dat hij haar strak begon aan te staren. Hij werd zich bewust van de nabijheid en ook van de onzuivere driften die bij elke langzame lik


naar boven kwamen . Laura keek op en zag hem gluren, maar deze keer brak ze niet uit in een plagende glimlach of een slecht getimede kwinkslag. Hun ogen ontmoetten elkaar en ze werd stijf voor haar ziel. Zijn blik was gloeiend heet en haar hart sloeg een slag over. Ze voelde zichzelf opwarmen, maar haar ogen lieten zijn blik nooit los. Toen gebeurde het , en het wiegde haar tot in haar kern. Hij was zachtaardig, maar het leed geen twijfel dat hij het meende toen hij zijn vinger verder naar binnen duwde en hem alleen terugtrok om hem terug te duwen.

“Ooh!” Ze kirde en slikte het overtollige speeksel in, om te voorkomen dat het uit haar mondhoeken kwijlde.

Connor voelde een sensatie als nooit tevoren. Hij volgde haar volle rode lippen met zijn duim en het deed hem slikken toen hij zag dat haar blonde wangen rood waren geworden, net als haar nek. Hij kon niet geloven wat er tussen hen gebeurde, alsof het allemaal een leugen was, alsof het een alternatieve realiteit was, maar hij vond het leuk, en hij vond het erg leuk.

Laura, te geschokt om te bewegen en verbluft door zijn actie, was passief toen hij zijn vinger naar binnen stak en haar greep op zijn hand losliet. Met elke steek van zijn vinger kreeg ze meer en meer het gevoel dat haar benen zouden toegeven. Toen deed ze het, ze was niet meer passief. Ze streek met haar tong en zoog zijn dikke vinger naar binnen. Het geluid dat werd geproduceerd door de gekke zuigkracht maakte haar wild. Ze keek naar beneden en zag dat er zich een tent had gevormd in zijn korte broek en ze verloor zichzelf bij het zien.

“Ooh!” kirde ze opnieuw, dit keer verloren door haar vleselijke driften.

Zijn duim drukte haar lippen tegen haar tanden om haar een gegrom te ontlokken. Haar wilde ogen, gevuld met lust, maakten zijn lul hard. Het was alsof er een verbinding was ontstaan ​​tussen zijn vinger en zijn pik. En toen ze naar zijn kruis keek, zag hij bijna haar krampachtige reactie.

Laura hijgde gek terwijl zijn vinger met haar tong speelde. Haar mond was nat en haar speeksel droop op de grond. Haar ogen blijven gefixeerd op zijn springende lul alsof ze de dunne doek kan doorboren. Zijn dikke vinger wreef over de binnenkant van haar wangen en over de kleine bultjes erin.

Het was heet en vochtig. Het voelde alsof zijn vinger in brand stond. Hij bleef hem in en uit duwen, en zijn lul bleef op en neer pulseren. Ze zoog het moedig op. Haar hoofd maakte ronde bewegingen en haar lippen cirkelden eromheen. Ze keek nog steeds naar zijn pik toen ze plotseling een natte cirkel zag die zich begon te vormen rond het puntje van zijn stijve lul.

“Ooh!”

Ze kreunde dromerig. Haar hoofd helde achterover en ze sloot haar ogen. Het was te veel voor haar en voor Connor die verrast was haar trillende lichaam te zien. Hij schoot bijna zijn zaad in zijn korte broek toen ze over zijn vinger kwijlde alsof ze zijn pik in haar keel nam.

Hij staarde naar haar puntige tepels, donker en gezwollen keken ze naar hem, van wat hij kon zien onder het dunne witte T-shirt. Hij wilde zijn handen naar hen toe leggen, maar de ronde, schroefachtige beweging van Laura’s hoofd was adembenemend.

Ze zocht zijn vlees op als een hongerige tijgerin. Haar lippen hadden zijn vingers erin omsloten; te stevig om zelfs maar een beetje lucht naar binnen te laten, maar toch zacht genoeg om ze ook maar een tijdje niet te sc ****. Hij voelde zijn bloed naar zijn ledematen stromen, net als naar zijn pik. Kloppend, zowel de toppen van zijn vingers als zijn lul, ze klopten van ongeduld.

Geen andere gedachten, juridisch of moreel, behalve die over hoe lekker ze eruitzag en hoe sexy ze op dat moment was, kwamen bij hem op. Hij maakte zich nergens zorgen over, want … hij kon het niet, net als de aantrekkingskracht van de vrouw die op zijn vingers zoog, zo charmant was Laura, zijn zus.

Het was hypnotiserend, het trillen van haar tieten. ‘Er is geen beha,’ had hij gedacht toen hij haar eerder had omhelsd, en nu wist hij het zeker. Hij lonkte ernaar, streelde ze in zijn hoofd tot de luide slurpende geluiden hem ervan afleidden. Hun blikken ontmoetten elkaar weer en hun lust stroomde over.

Laura had zich nog niet zo gevoeld, de taboesituatie deed haar vlammen oplaaien en het enige wat ze op dit moment wist, was zuigen. En zuigen deed ze, met heel haar hart en ziel. Het was gewoon zo … Bevrijdend, dat was het gevoel dat door haar heen ging. Ze was vergeten hoe het was begonnen, hoe ze van het verlichten van zijn ongemak naar het zuigen was gegaan, en hoe ze tot deze toestand was teruggebracht. Maar al deze dingen konden haar niet schelen, en evenmin dat het haar broer was die haar vuur zo had opgestookt. Hij wilde haar, ze kon het in zijn ogen zien, in zijn wezen, en dat was genoeg.

“Ooh fuck!” Connor gromde terwijl hij haar zijn vingers voedde, er zaten er twee in haar mond. Het plezier en het opwindende gevoel deze hete vrouw aan zijn cijfers te zien hangen, was iets anders, en het werd des te intenser omdat het zijn zus was. Geen woorden waren genoeg om te definiëren hoe hij zich voelde om te zien hoe ze hem met haar ogen neukte, om haar wild te zien worden. Haar haar was kroezend en haar lippen waren rood. De hitte van haar lichaam en de geur van haar huid, en de lokken van haar haar die door de zweetdruppels over haar voorhoofd geplakt waren, lieten haar er allemaal uitzien … goddelijk.

‘Een visioen,’ mompelde hij.

Hij voelde het toen, alsof zijn pik door zijn korte broek zou scheuren. De natte plek was goed en echt zichtbaar en de dunne geur van voorvocht drong de lucht tussen hen door. Hij voelde dat hij de controle verloor; zoals de muren zouden afbrokkelen als hij zich nog langer zou inhouden; het was alsof zijn lul werd gezogen en niet zijn vingers. De aderen op zijn pik puilden bij elke beweging van haar tong op zijn nagels alsof ze open zouden barsten als er nog meer bloed in zou stromen. Hij hief zijn andere hand op om haar lange, mooie haar vast te houden en haar naar beneden te trekken …

* Ring * Ring *

Het rinkelen van de telefoon verbrak hun trance. Met een schok gingen ze uit elkaar. Ze schaamden zich om elkaar in de ogen te kijken en keken naar de verdomde telefoon.

“Het is mam.”

“Je zou het moeten nemen.”

‘Ja, dat zou ik moeten,’ fluisterde ze en ze pakte de telefoon zonder verder te kijken.

***

Connor zwijgend keek Laura als ze het huis bewogen door het doen van de last minute aanpassingen voor het feest. Het was een paar dagen geleden sinds die dag. Het was lastig en moeilijk geweest. Ze hadden het er niet over gehad of praatten in het algemeen. Hij had erover gedebatteerd of hij haar voorbeeld moest volgen en net doen alsof het nooit was gebeurd, of er iets over zeggen.

Ze waren tenslotte een telefoontje verwijderd van elkaars hersens neuken. En geen gezonde broers en zussen zouden dat doen, zouden dat moeten doen. Vaak wilde hij gewoon weglopen, zelfs teruggaan naar zijn moeder leek een beter idee, maar hij had de baan echt nodig, of dat is wat hij zichzelf bleef vertellen. Het was niet zo dat hij geen andere baan kon vinden, misschien zelfs een die beter betaalde, toch hield hij vast. Hij wilde zijn moeder geen enkele indruk wekken dat er iets onaangenaams was gebeurd tussen hem en Laura, of dat bleef hij zichzelf vertellen.

De waarheid was … hij was bang. Hij was bang dat hij geen goede nachtrust had gehad. Hij wist niet of er ooit een manier was om hun relatie na die avond te herstellen, of dat Laura ooit weer zichzelf zou zijn, maar hij wist dat, hoe klein de kans ook was dat ze hem ooit zou vergeven, het poef zou worden als hij stapte bij haar vandaan. Dus hij ging door en telde de dagen tot hij ook begon te werken. En de kleine “shindig” leek hem door de hemel gezonden, Laura hield van dit soort dingen en hij bad dat het op de een of andere manier zou helpen het ijs te ontdooien.

De onhandigheid en de voortdurende excuses om elkaar te ontwijken, hadden hun tol geëist van Connor. Hoewel hij altijd had gehandeld alsof hij een hekel had aan haar ‘geestige’ terugkomers en vrijgevochten gedrag, was de waarheid dat hij het niet erg vond, maar te beschaamd was om het haar te vertellen. Hij vond het niet erg als Laura tegen hem aan leunde op de bank, als ze plotseling soms zijn wangen streelde, als ze hem zachtjes omhelsde zodra ze hem aan het eind van een drukke avond zag; in feite genoot hij er allemaal van; hij genoot er enorm van als ze hem verwende. Maar hij vond het gênant om het haar toe te geven.

Nu doodde deze spanning hem. Het zorgde ervoor dat hij wilde verdwijnen. Dus probeerde hij stilzwijgend terug te gaan naar het einde van de kamer in de hoop op de achtergrond te verdwijnen, weg van haar blik. Maar tot zijn verdriet leek hij haar keer op keer in de weg te lopen.

Eindelijk had Laura er genoeg van en keek hem dreigend aan met haar handen op haar middel. Haar neus flakkerde op terwijl ze schreeuwde: “What the fuck ?!”

“Ik wil gewoon …”

“Waarom probeer je niet te helpen? Het is allemaal voor jou, weet je ?!”

“… Ja, ik zal helpen. Natuurlijk zal ik het doen!” Zei Connor blij. Het was als een oase midden in de woestijn. Hij was nog nooit zo blij geweest om iemand in zijn leven te helpen.

‘Plak dit,’ ze gaf hem een ​​kleurrijke streamer waarop ‘WELCOME’ stond en wees naar de muur, ‘… daar’. Hij deed wat hij zei. En het volgende uur volgde hij haar als een puppy, gehoorzaam luisterend naar al haar bevelen. Het was niet vermoeiend en hij vond het leuk dat ze weer met elkaar praatten, al waren het maar korte zinnen.
‘Nou, dat is alles. Waarom trek je geen mooie kleren aan?’ Zei Laura terwijl ze in elkaar zakte op de bank. Het eten, de muziek, de drankjes en alles daartussenin, ze had ervoor gezorgd en het enige wat ze nog over had, was haar nieuwe jurk aantrekken. Het was een zware en onverwachte week geweest, maar ze hoopte dat ze deze avond weer op het goede spoor konden komen. Ze kon nog steeds niet geloven dat ze zich als een deerner had gedragen tegenover haar broer en zich vreselijk genoeg voelde om dood te gaan. Ze was de verantwoordelijke oudste en moest nuchter zijn en niet handelen als een goedkope hoer die lustig is. Het zou te veel zijn om hem te vragen om te vergeten en te vergeven, maar ze bad in gedachten dat Connor alles in gedachten zou houden wat ze voor hem had gedaan en niet zo afstandelijk zou blijven. Het schuldgevoel was overweldigend en ze verlangde ernaar het op te lossen.

‘En alsjeblieft …’ Ze zweeg even om zijn aandacht te trekken, ‘gedraag je niet als een doofus als je met Maggie praat. De vorige keer schaamde ik me voor je.’

“Ze komt?!”

Margaret Thorns, Maggie voor vrienden, was Laura’s baas. Een prachtige roodharige met de juiste rondingen, ze was het middelpunt van alle mannen en sommige vrouwen, ongeacht hun leeftijd of status. Met haar lange benen en haar magnetische aura had ze alles wat je maar kon wensen. Groene ogen en blanke huid, evenals haar verleidelijke glimlach, zorgden samen voor een sfeer van vorstelijkheid en verleiding om haar heen.

Toen hij haar de eerste keer had ontmoet, kon hij de hele avond zijn ogen niet van haar afhouden en hetzelfde patroon herhaalde zich elk van de volgende keren. Maar op de een of andere manier had hij de laatste keer genoeg moed verzameld om haar mee uit te vragen, alleen om voorzichtig in de steek te worden gelaten. Toch kon hij zijn gedachten niet afleiden van haar betoverende gestalte en sirene-achtige ogen. Hij had Laura gesmeekt deze keer een goed woordje te doen en hoopte dat hij, nu hij een behoorlijke baan had, er niet uit zou zien als een naïeve kleine studente als hij haar weer mee uit zou vragen.

“Eh … Laura wist je … je weet wel …?” Stamelde Connor vreselijk, hij was gewoon te gefixeerd op Maggie om helder te denken.

Laura snoof: ‘Kijk nou hoe je praat. Heb wat vertrouwen. Je bent mijn broer, dus misschien moet ik dit niet zeggen, maar je bent heet!’ Ze zweeg even toen ze besefte wat ze hem per ongeluk had toegegeven. Ze had zin om zichzelf in het hoofd te schieten zodra die zin uit haar mond kwam. Het was het laatste wat ze nodig had, maar aangezien hij nog steeds geen vertrouwen leek te hebben, voegde ze er grinnikend aan toe: “Je bent toch geen maagd ?!”

“Fuck, ik bedoel …” Laura keek hem zenuwachtig aan, maar zag dat hij geen aandacht aan haar schonk. Dit maakte haar enorm kwaad. Ze wist dat hij enorm verliefd op Maggie was, maar dit gaf hem niet het recht haar te negeren. Zij was tenslotte degene die hem een ​​baan had bezorgd, en zij was het die hem bij haar thuis liet blijven en niet dat stuk tieten en kont. Jaloezie overviel haar toen ze hem op weg naar haar kamer tegen het lijf liep.

‘En vergeet niet die kruk weer op zijn plaats te zetten!’

Connor wierp een blik op de oude houten kruk toen de deur van Laura’s kamer achter hem dichtsloeg.

***

“Ah … Fuck!” Connor vloekte van frustratie toen hij besefte dat hij was vergeten de lelijke kruk uit de gang te halen. Mopperend pakte hij het in zijn armen en onderzocht de kamer om een ​​plek te vinden om het neer te zetten.

“Daar …” mompelde hij terwijl hij naar de achterkant van de bank liep en hem neerzette toen …

“Fuck !!!”

“Wat is er gebeurd?” Laura kwam achter hem staan ​​en vroeg terwijl ze over zijn schouder gluurde. Hij draaide zich naar haar toe om haar de splinter te laten zien die in zijn vinger zat, maar toen hij haar zag, verloor hij alle gedachten. In een korte zwarte avondjurk, haar donkere, glanzende haar in een chique zijbroodje, hoge hakken om haar naakte melkachtige, strakke benen te accentueren, met haar diepe decolleté tentoongesteld en haar hartvormige kont stevig vastgehouden onder haar gewaagde jurk, Laura zag er ongelooflijk verleidelijk uit. Zijn lul trilde in zijn broek, maar hij was zich er niet van bewust omdat zijn hoofd leeg was.

Afgezien van haar gedurfde en verleidelijke uiterlijk verdween al het andere naar de achtergrond. Het bedierf en wekte zijn ziel als een cluster van slechte gedachten die hem dwongen om te zondigen. Gebiologeerd door haar aureool stond hij sprakeloos, overgeleverd aan de verleidster.

Laura was blij en trots op zijn betoverende reactie, maar vergat niet te zien waar zijn kreet over ging. Toen ze de splinter onder zijn nagel zag steken, trok ze hem er voorzichtig uit. Maar net toen ze op het punt stond zijn hand los te laten, kwam er een druppel bloed op het puntje van zijn vinger. Ze staarde er strak naar, niet in staat haar ogen eraf te houden. Plotseling keek ze op en zag haar broer slikken van nervositeit. Langzaam bracht ze zijn vinger naar haar lippen, hun ogen keken elkaar aan.

Ze wist dat het verkeerd was, ze had ermee geworsteld, maar ze kon niet inhouden. Hem zuigen, het was het beste en meest verzadigende gevoel van haar leven en ze wilde meer.

Connor keek angstig toe. Hij slikte van nervositeit naarmate de tijd om hem heen vertraagde. Al zijn zorgen over Maggie waren weggevaagd in het gezicht van deze amoureuze avatar van zijn zus, Laura. Het bloed stroomde naar zijn pik toen zijn vinger haar lippen naderde. En toen nam ze het in haar mond. “Oh God!” Hij kreunde zachtjes. Het bloed was al opgedroogd, maar dat had er toch nooit toe gedaan.

Het langzame zuigende geluid dat Laura maakte, brak zijn trance. Hij staarde in haar ogen en zag het weerkaatst worden. Hij voelde het. Hij deinsde niet meer terug, zijn angst verdween. Laura’s eerdere woorden klonken luid in zijn hoofd en zijn zelfvertrouwen stormde terug. Dapper griste hij zijn vinger weg en kuste haar hard. Hun lippen werden tegen elkaar gedrukt terwijl ze hun ogen sloten.

De vuile, natte kus duurde niet lang toen Laura zich terugtrok. Ze hijgde zwaar, maar er was geen teken van afwijzing of afstoting op haar gezicht. Na een sensuele streling om zijn lippen, knielde ze met een bonk neer, haar rug tegen de bank. Terwijl ze naar beneden ging, had ze er onwillig uitgezien alsof ze haar broer wilde blijven kussen, maar toen ze de erectie in zijn broek zag lichtten haar ogen op en wreef ze dromerig met haar gezicht eroverheen.

Connor, met behulp van zijn wijsvinger, tilde haar gezicht naar boven om haar hem in de ogen te laten kijken en met de andere hand liet hij zijn broek zakken. Zijn bonzende lul raakte haar lippen toen hij uit zijn kooi werd gehaald. Hij klemde zich naar binnen terwijl een druppel voorvocht van de punt naar beneden dreven en haar lippen sierde.

Laura snoof de geur op. Het was het meest bedwelmende ding. Ze koerde van vreugde toen hij zijn duim over haar lippen streek terwijl zijn pik langzaam stak. Ze voelde dat hij haar mond open trok en ze liet het hem toe. Zijn blik was gloeiend heet en ze wist zeker dat die van haar dat ook was. En toen gaf hij haar zijn pik … Het was hemels. Connor kreunde van verrukking. Haar warmte straalde door zijn lul en verwarmde zijn wezen. Het was een perfecte vorm om in te steken. De natte omgeving overspoelde zijn pik, masseerde hem en kneedde hem. Golven van plezier vielen hem aan en dwongen hem zijn hoofd achterover te draaien, hulpeloos maar een zacht kreun te slaken.

Laura liet niet op. Ze nam de controle over zijn pik met haar twee handen en kwijlde eroverheen. Haar handen en haar mond werkten prachtig samen, terwijl ze zijn pik rukten. Ze wreef over de lengte met haar open lippen en nam het toen weer in haar mond. Haar tong gleed over de onderkant van het hoofd, tegen de dunne spierstrook aan en Connor kreunde voortdurend terwijl ze de opening aan het puntje van zijn pik prikte.

“Oh, fuck!” Schreeuwde Connor.

Hij hield haar hoofd tussen zijn handen, stil en stevig. En stak toen zijn pik in de wortel. Laura vond het een kampioen; haar keel werd groter om het binnen te laten en masseerde het verder. Connor verloor bijna zijn verstand bij het gevoel van opwinding dat door zijn pik ging toen haar spieren aan zijn lengte bleven en het met kracht kneedde. Hij kon niet veel langer volhouden in het aangezicht van deze eenzijdige aanval en kwam in haar keel.

“Ik kom klaar …” riep hij, terwijl hij haar een kleine waarschuwing gaf.

Laura’s lichaam schokte van orgastisch genot toen schot na schot van zijn dikke, warme sperma de achterkant van haar tong en keel raakte. Ze dronk alles op, geen druppel ging verloren, en toen hij zijn pik eruit trok, stak ze haar lege tong uit om hem het bewijs te laten zien.

Connors ogen piepten af ​​toen hij zag dat zijn zus zich als een pornoster gedroeg. Hij had nooit gedacht dat ze zo vies en pervers kon zijn. Hij keek versteend toe terwijl haar tong over zijn eikel vloog en alle sporen van sperma verwijderde.

Laura glimlachte naar hem en gaf hem een ​​lichte kus op zijn lippen voordat ze op haar horloge keek. ‘Oh fuck! We hebben niet veel tijd meer voordat …’ Ze stopte toen Connor haar van achteren omhelsde. Ze probeerde bij hem weg te komen en zei: ‘We hebben geen tijd, Connor!’

Maar hij liet zijn greep niet los. In plaats daarvan trok hij haar slipje naar beneden en streelde zijn pik over haar kloppende en natte schaamlippen. Zelfs terwijl ze bleef protesteren, op zijn best zwak van hart, bromde hij over haar opening en tegen haar vergrote klit.

‘We moeten niet … Maggie is misschien vroeg …’

Connor zweeg even bij Maggie’s naam, maar slechts een milliseconde. Hij werd daarna nog gekker toen hij haar tepels verdraaide en kuste op haar nek. Laura had een mini-orgasme bij zijn reactie. Ze begreep zijn verlangen. Hij wilde haar, en niets en niemand kon hem ontkennen haar te pakken te krijgen. Dus gaf ze toe en schreeuwde wat ze sinds die avond bijna een week geleden had gewild.

“Ooh … alsjeblieft, Connor … Neuk me!” Ze kreunde, aarzelde niet langer.

Hij had nooit kunnen vermoeden dat dit de zin was die hij het liefst van zijn zus wilde horen. Zijn handpalmen grepen haar volle borsten terwijl hij haar kanaal binnendrong. Ze kreunden tegelijkertijd bij de immorele verbintenis van hun geslacht.

“Ja, neuk me … Neuk! Ik!” Ze schreeuwde het uit en voelde de pik van haar broer in en uit haar strakke, natte liefdestunnel glijden.

‘Laura …’ kreunde Connor. Hij voelde zich als een eenzame boomstam die tegen de getijden van een oceaan in ging terwijl hij in en uit haar druipende grot gleed. Zijn hand sloot zich om haar dunne middel, terwijl de andere haar hoofd naar zijn wachtende lippen draaide. Hij duwde zijn tong in haar mond net zoals hij zijn pik in haar kutje duwde.

‘O, Connor,’ fluisterde Laura tegen zijn lippen. Ze had haar ogen gesloten terwijl ze genoot van de krankzinnige neukpartij van haar broer, “alsjeblieft, stop niet!” Haar handen hielden zich vast aan de randen van de bank om haar lichaam rechtop te houden en te voorkomen dat ze zou vallen toen zijn bekken tegen haar kont botste. Haar gekreun en gekreun werd begraven onder de spetterende geluiden van haar doorweekte kat, evenals het smakende geluid toen zijn gewicht tegen haar sloeg. “Alsjeblieft, stop gewoon niet!” smeekte ze hem.

Haar ogen rolden terug toen ze zijn zuiger vastklemde nadat hij haar sweet spot had geraakt. Ze hijgde als een krols kreng terwijl hij warme adem zwaar in haar nek hijgde. De kleine kusjes en lange likken dreven haar over de rand en ze rukte bijna het kussen van de bank eraf terwijl ze schreeuwde: “Klaarkomen!”

“Neuken!” riep hij, terwijl hij het poesje van zijn zus om zijn pik voelde klemmen, maar hij stopte niet met stoten, dat kon hij niet. Zelfs nadat hij een paar minuten eerder zijn lading had geschoten, was de hitte en de passie van zijn zus te veel voor hem om veel langer vol te houden. Hij had er nooit aan gedacht of gedacht dat hij op een dag Laura, zijn super hete zus zou neuken, en hij dacht ook niet dat het zou gebeuren na die avond toen ze met zijn vinger en zijn gedachten blies. Maar om haar te laten gillen als een banshee toen ze onder hem kwam, opgesloten tussen zijn lichaam en de bank, sloeg het zijn hart plat.

“Neuk me, Connor. Neuk je zus …” mompelde Laura onsamenhangend terwijl ze op zijn benen spoot. Ze gaf nergens meer om; haar broer was alles wat ze nodig had.

“Laura! Neem aan …” Connor kon het taboe en de golven van seks die van haar uitstraalden niet aan. Hij drong haar diep door en ramde tegen haar kont. Zijn heupen waren wazig toen hij haar hard neukte.

“Ja, geef mij!” Ze riep uit: “Ja, vul me met je sperma!”

Hij voelde het, ze was dichtbij. En plotseling werd zijn wereld leeg toen hij uitspuwde, wat voelde als liters sperma, in de diepten van haar doorweekte poesje.

“Fuckkk! “

” Ooh … “

Laura kreunde toen een ander orgasme, het grootste tot nu toe, haar lichaam wiegde. Niet in staat om zich vast te houden aan de bank, gleed ze naar beneden op haar knieën. Zijn pik gleed uit haar met een plof en de creampie droop naar beneden op de grond.

Ze hijgden naar elkaar kijkend, maar er was deze keer geen afkeer in hun ogen. Het was maar een begin; ze voelden het terwijl ze elkaar in de ogen keken. Laura grinnikte toen hij zijn “gewonde” vinger naar haar ophief.

“Niemand houdt van een slimmerik …”

“Mijn zus doet het.” Hij antwoordde net zo brutaal als zij.

Laura bloosde een beetje bij zijn woorden, maar snoof voordat hij het kon opvangen: “Ga! Ik moet opruimen voordat er iemand arriveert … ‘

Hij legde een lange, zachte kus op haar lippen voordat hij naar zijn kamer liep. Hij keek om naar de oude houten kruk en toen naar zijn vinger, die geen teken van bloed vertoonde. meer, en een glimlach kwam op zijn gezicht.Hoofdschuddend duwde hij de deur open, ging naar binnen om zich om te kleden en zich klaar te maken voor het feest.

Categories:   Sexverhalen

Comments