Bezoek mijn profiel Annika67, 47 jaar jong uit luxemburg

Leeftijd: 47
Lengte: 155 – 165
Postuur: Slank postuur
Oogkleur: Groene ogen
Haarkleur: Zwart haar

Over mij;

Annika hier op zoek naar een goed geile vent. Eentje die raad weet met een vrouw van in de 40. Je weet wat ze zeggen over vrouwen van onze leeftijd he! Hoe meer hoe beter en het mag van mij ook best hard. Toevallig een beetje dominant? Dan bied ik mij aan als zeer gewillig sletje. Leer jij me nog gewilliger zijn?

Over jou;

Heet, stout en gewillig. Op zoek naar hem of hun die het maximale uit mijn geilheid kunnen halen. Ik wil het vaak, en het liefst meteen. Wanneer heb jij tijd schatje?

Mijn voorkeuren;

sm-onderdanig,dubbele-penetratie,vingeren,sm-dominant,parkeerplaats-sex

Klik hier voor direct contact met mij!

Categories:   Dating

Comments