Bezoek mijn profiel Ricarda, 26 jaar jong uit flevoland

Leeftijd: 26
Lengte: 155 – 165
Postuur: Slank postuur
Oogkleur: Bruine ogen
Haarkleur: Anders

Over mij;

Hoi daar, mijn naam is Ricarda. Ben een echt familiemens. En ondanks dat je vanwege mijn uiterlijk misschien anders zou denken ben ik erg gevoelig. In bed hou ik dan ook van een lang voorspel, een gezellig muziekje, misschien zelfs wat kaarsen en het liefst urenlang vrijen. Ik hou ook heel erg van (tong)zoenen.

Over jou;

Als jij het type bent van erin en eruit dan ben je niets voor mij. Wil jij er ook echt tijd voor maken en teder genieten? Dan mag je me zeker een berichtje sturen.

Mijn voorkeuren;

sm-onderdanig,anaal,pijpen,trio-sex,parkeerplaats-sex

Klik hier voor direct contact met mij!

Categories:   Dating

Comments

Sorry, comments are closed for this item.