Bezoek mijn profiel Rani22, 29 jaar jong uit drenthe

Leeftijd: 29
Lengte: 155 – 165
Postuur: Slank postuur
Oogkleur: Bruine ogen
Haarkleur: Licht blond haar

Over mij;

De stoutste meisjes komen van het platteland. Wist jij dat nog niet? Dan is dit zeker je kans om het te komen ontdekken. Ik ben vol in voor one night stand, maar een sexmaatje is misschien nog wel lekkerder. Maar dan moet je wel echt lekker zijn, tussen de lakens bedoel ik dus.
Een iets oudere man vind ik wel fijn, daar valt nog wat van te leren als je begrijpt wat ik bedoel. En niet te langzaam doen houd ik niet van. Ben jij ook van tempo maken?

Over jou;

Met tempo naar elkaar toewerken. En dan vele geile nachten samen?

Mijn voorkeuren;

bondage,orale-sex,zonder-condoom,pijpen,transgender

Klik hier voor direct contact met mij!

Categories:   Dating

Comments

Sorry, comments are closed for this item.