Bezoek mijn profiel Doutzen41, 33 jaar jong uit noord-brabant

Leeftijd: 33
Lengte: 155 – 165
Postuur: Slank postuur
Oogkleur: Bruine ogen
Haarkleur: Licht blond haar

Over mij;

Zou het hier dan wat makkelijker gaan? Ik hoop het van harte. Ik ben namelijk best verlegen en vind contacten leggen wat lastig. In mijn vriendenkring kom ik helemaal los en kan ik mezelf zijn. Zij snappen dan ook niet dat ik voor de buitenwereld zo verlegen lijk.
Ik zoek een man die door mijn verlegenheid heen prikt en het beest in me losmaakt. Liefste een van mijn eigen leeftijd maar tot maximaal 40 jaar ofzo. Of je moet er heel goed voor je leeftijd uitzien. Nu hopen op veel reacties! X

Over jou;

Verlegen maar een beest in bed. Bij de juiste man. Zitten hier wel echt leuke mannen die er vol voor gaan?

Mijn voorkeuren;

anaal,facial,gangbang,pijpen,parkeerplaats-sex

Klik hier voor direct contact met mij!

Categories:   Dating

Comments