Bezoek mijn profiel ShameLess, 29 jaar jong uit gelderland

Leeftijd: 29
Lengte: 165 – 175
Postuur: Slank postuur
Oogkleur: Bruine ogen
Haarkleur: Zwart haar

Over mij;

Mijn lat leert mij heel wat bij en ik vind het maar wat lekker. Een dik jaar geleden was ik nog super verlegen en zat ik altijd stilletjes in een hoekje. Nu sta ik met opgeheven hoofd op de voorste rij en roer ik mijn mondje en ook mijn kontje btw. Zo wat heeft hij lekkere dingen met mijn ster gedaan en dat doet hij nu nog steeds. Zo jammer dat het nu maar eens in de twee weken kan, ik verlang naar meer en vaker!

Over jou;

Vaker dat is iets wat jij mij wel kan geven en waar jij ook ontzettend naar verlangt. Jij wilt dat kontje van mij wel vaker een bezoekje brengen en dat roerige mondje ook wel. Ik zit echt te springen van geilheid en kan niet wachten om door een ander stiekem aangepakt te worden.

Mijn voorkeuren;

bondage,anaal,dubbele-penetratie,one-night-stand,transgender

Klik hier voor direct contact met mij!

Categories:   Shemale dating

Comments