Bezoek mijn profiel Rachelle85, 53 jaar jong uit gelderland

Leeftijd: 53
Lengte: 165 – 175
Postuur: Vol postuur
Oogkleur: Blauwe ogen
Haarkleur: Licht blond haar

Over mij;

Ik kwam er jaren geleden achter dat mijn man mij bedroog. Ik heb het zelf nooit teruggegaan. Niet als wraak niks. Ik heb gedaan alsof mijn neus bloedde en alle focus op onze 3 kinderen gezet. Nu deze uit huis zijn en de scheiding rond is ben ik toe aan het volgende. Voor mij alleen. Alle schorem mag meteen wegblijven, ben je een womanizer klik alsjeblieft door.
Gewoon een eerlijke, vrolijke en sexy man voor mij alleen!

Over jou;

Eentje voor mij en mij alleen. Voor alles! Is dat nog mogelijk? En loopt er zo eentje hier ook rond?

Mijn voorkeuren;

bondage,anaal,facial,pijpen,sm-dominant

Klik hier voor direct contact met mij!

Categories:   Dating

Comments

Sorry, comments are closed for this item.