Bezoek mijn profiel Kathleen61, 38 jaar jong uit zuid-holland

Leeftijd: 38
Lengte: 155 – 165
Postuur: Slank postuur
Oogkleur: Groene ogen
Haarkleur: Licht blond haar

Over mij;

Inmiddels al 2 jaar single als moeder van 2 kinderen. Ik zoek een maatje voor het leven. De kinderen zijn al iets groter en zelfstandiger en gaan om de week naar hun vader. Net mooi een week voor mij om weer te daten. Ik geef toe dat ik het spannend vind op deze manier hoor. Maar bij de supermarkt krijg ik ze ook maar niet naar zin. Zit hier dan iets geschikts en serieus tussen?

Over jou;

Denk jij dat je bij mij zou passen? Als in voor langere tijd? Doe me een leuk date voorstel en we maken meteen kennis. Heeft allemaal al lang genoeg geduurd nu.

Mijn voorkeuren;

zonder-condoom,zoenen,sm-dominant,transgender,parkeerplaats-sex

Klik hier voor direct contact met mij!

Categories:   Dating

Comments

Sorry, comments are closed for this item.