Bezoek mijn profiel JudithdeS, 36 jaar jong uit flevoland

Leeftijd: 36
Lengte: 175 – 185
Postuur: Slank postuur
Oogkleur: Bruine ogen
Haarkleur: Zwart haar

Over mij;

Echt niet best, ben net geweldig lekker klaar gekomen en nu heb ik alweer zin om te komen. Ik speel heel wat af maar haal er na 4 jaar zelf spelen geen voldoening meer uit. Die geweldige orgasmes samen met iemand beleven dat is wat ik ontzettend mis.

Over jou;

Een man die mij wel een heel erg lekker orgasme wil en kan geven. Jij hebt er zin in om mij te verwennen en goed ook. Wanneer jij met mij klaar bent dan ben ik er zeker van dat ik ook echt verzadigd ben en het komende uur even rust wil.

Mijn voorkeuren;

bondage,dubbele-penetratie,one-night-stand,zoenen,parenclub-bezoek

Klik hier voor direct contact met mij!

Categories:   Shemale dating

Comments