Bezoek mijn profiel Lisabeth25, 24 jaar jong uit overijssel

Leeftijd: 24
Lengte: 165 – 175
Postuur: Gemiddeld postuur
Oogkleur: Blauwe ogen
Haarkleur: Licht blond haar

Over mij;

Altijd vrolijk en altijd veel te geil. Ik kom handen te kort en mijn klitje word rauw van het werk aan mezelf. Heb jij niet iets waarmee je er even lekker tegen aan kunt slaan voor me? Mag ook wel wat langer dan even natuurlijk hihi. Woon je een beetje in de buurt? Dan kunnen we het sneller gezellig maken. Een drankje ter kennismaking en dan met jou mee naar huis?

Over jou;

Ik heb een pijnlijk klitje. Kom jij deze troosten?

Mijn voorkeuren;

sm-onderdanig,bondage,ongeremde-sex,parenclub-bezoek,parkeerplaats-sex

Klik hier voor direct contact met mij!

Categories:   Dating

Comments

Sorry, comments are closed for this item.