Bezoek mijn profiel Shenyce86, 32 jaar jong uit noord-holland

Leeftijd: 32
Lengte: 155 en kleiner
Postuur: Gemiddeld postuur
Oogkleur: Blauwe ogen
Haarkleur: Bruin haar

Over mij;

leuke meid zoekt een lekkere vent om mee te daten en mischien wel meer. Heb zelf een autootje dus kan je oppikken of jij kan naar mij toe komen voor een leuke avond en mischien wel nacht 🙂 Ik heb alvast een opwarmertje van mezelf als profielfoto gedaan, zodat je kan zien welk vlees ik in de kuip heb XXXjes

Over jou;

jij leuke vent uit de omgeving Krabbendam moet: leuk zijn, goed uitziend, gespierd mag (vindt ik leuk) gevoel voor humor en zin om lekker los te gaan. Sex ben ik niet vies van maar dan moet er wel een klik zijn tussen jou en mij. Misschien kan jij voor die klik zorgen dan zorg ik voor de rest…

Mijn voorkeuren;

beffen,gangbang,orale-sex,zoenen,rimmen

Klik hier voor direct contact met mij!

Categories:   Dating

Comments