Bezoek mijn profiel Adinda61, 23 jaar jong uit noord-holland

Leeftijd: 23
Lengte: 175 – 185
Postuur: Slank postuur
Oogkleur: Groene ogen
Haarkleur: Licht blond haar

Over mij;

Hey, ik ben Henna en ik doe hier maar eens een poging wagen. Aangezien de kroeg niet de beste plek is voor een leuke jongen en op het werk ook niks nuttigs rondloopt. Ik heb hier wel al een paar leuke koppies gezien. Alleen hoop ik wel op een knap koppie met inhoud. Want ik mag dan wel blond zijn maar dom ben ik zeker niet.
Of wil je dat ik me van de domme houdt? Dat kan wel, maar dat doen we dan tijdens onze stoute momenten.

Over jou;

Als je stoute dingen met mij wilt doen, zal ik mij dan van de domme houden?

Mijn voorkeuren;

sm-onderdanig,anaal,facial,one-night-stand,vingeren

Klik hier voor direct contact met mij!

Categories:   Dating

Comments

Sorry, comments are closed for this item.