Bezoek mijn profiel MissJones, 43 jaar jong uit zuid-holland

Leeftijd: 43
Lengte: 165 – 175
Postuur: Slank postuur
Oogkleur: Bruine ogen
Haarkleur: Zwart haar

Over mij;

Hoe gaaf is dit om hier je geile fantasieën neer te zetten zonder dat iemand roept dat het niet mag en er ook niet raar word opgekeken. Ben je al nieuwsgierig geworden wat mijn fantasieën zijn? Het heeft te maken met leer, zweepje, heet kaarsvet etc. Ik ga voor de harde sm. Ik ben je strenge meesteres of misschien wel je strenge meester, en voel jij een keiharde pik in je reet.

Over jou;

Iemand met ervaring op het gebied van sm, vrouw man mag allebei. Of misschien wel tegelijkertijd, een hitsig triootje dus. Je houd van verrassingen en kan niet wachten om mij te voelen. Je hebt een hoog libido en wil je graag geneukt worden of jij lekker bij mij in mijn kont? Dan kunnen we er een geile tijd van maken.

Mijn voorkeuren;

zonder-condoom,ongeremde-sex,transgender,parkeerplaats-sex,buiten-sex

Klik hier voor direct contact met mij!

Categories:   Shemale dating

Comments