Bezoek mijn profiel Marijkestiekem, 52 jaar jong uit zuid-holland

Leeftijd: 52
Lengte: 165 – 175
Postuur: Gemiddeld postuur
Oogkleur: Bruine ogen
Haarkleur: Donker blond haar

Over mij;

Zelf mag ik graag naakt zijn en mijn lichaam van alle kanten bekijken. Ik kan dan ontzettend genieten van mijn borsten en billen en vind het heerlijk om mijn hand rond mijn eikel te zetten. Ik heb maar een klein pikkie maar wel een lekkere volgens mijn ex dan.

Over jou;

Ben jij een echte man en vind jij het heerlijk om van een vrouw te genieten? Bij mij kan het, maar wees gewaarschuwd want ik ben niet zomaar een vrouw. Ik ben een vrouw of te wel een beetje van beide. De prachtige rondingen van een vrouw maar het pikkie van een man.

Mijn voorkeuren;

sm-onderdanig,facial,zoenen,sm-dominant,bisex

Klik hier voor direct contact met mij!

Categories:   Shemale dating

Comments