Bezoek mijn profiel Hetepaal33, 38 jaar jong uit Friesland

Leeftijd: 38
Lengte: 175 – 185
Postuur: Slank postuur
Oogkleur: Groene ogen
Haarkleur: Donker blond haar

Over mij;

Ik woon hier in de buurt van een mooi natuurgebied (Groene ster) en daar ga ik zo af en toe een kijkje nemen of er nog iet geils valt te beleven. Fijner zou het zijn om al van tevoren een afspraak te maken met iemand. Dan kan het ook bij mij thuis.

Over jou;

Een man die het geil lijkt om een keer met mij af te spreken. Dat kan bij mij thuis of als het jou spannend lijkt in de Groene ster hier bij Leeuwarden. Als je zelf een andere locatie in gedachten hebt om af te spreken kan dat natuurlijk ook.

Mijn voorkeuren;

anaal, orale sex, one night stand, pijpen, zoenen, ongeremdesex, parkeerplaats sex, buiten sex

Klik hier voor direct contact met mij!

Categories:   Gay dating

Comments