Bezoek mijn profiel Simonne27, 27 jaar jong uit limburg

Leeftijd: 27
Lengte: 165 – 175
Postuur: Slank postuur
Oogkleur: Bruine ogen
Haarkleur: Bruin haar

Over mij;

Op zoek naar meer ervaring. Ben het recht toe recht aan sex zat. Om die reden maakte ik het dan ook uit met mijn vriendje. Nu hopen dat ik een lekkerder vriendje vind. Moet wel gaan lukken op deze manier zeggen mijn vriendinnen. Ik wil wel graag dat je echt serieus afspreekt en me niet laat zitten. Hebben mannen ook aan handje van. Als je ouder dan 50 bent niet reageren en ook niet als je jonger dan mij bent.

Over jou;

Ik zoek een serieus neukertje! Voor regelmatig en om meer te beleven. Nieuwe dingen beleven. Kun jij mij nieuwe dingen laten voelen?

Mijn voorkeuren;

vingeren,rimmen,transgender,trio-sex,parkeerplaats-sex

Klik hier voor direct contact met mij!

Categories:   Dating

Comments