Bezoek mijn profiel Frederique41, 29 jaar jong uit luik

Leeftijd: 29
Lengte: 165 – 175
Postuur: Gemiddeld postuur
Oogkleur: Blauwe ogen
Haarkleur: Bruin haar

Over mij;

Hoi hoi, ik ben Frederique, ik ben single en ik heb geen kinderen! Ik weet niet wat ik precies zoek, maar denk dat ik het voorlopig alleen bij sex moet houden, ik hou er te veel van om me te binden en het dan altijd maar met dezelfde te moeten doen, ik ben niet iemand die vreemd gaat, ik ben iemand die eerlijk en open is, en ik wil sex als ik er zin in heb en op een manier zoals ik wil!

Over jou;

Kan ontvangen en zoek lekker veel seks, dus wanneer kunnen we het samen eens echt spannend gaan maken?

Mijn voorkeuren;

bondage,pijpen,vingeren,bisex,parkeerplaats-sex

Klik hier voor direct contact met mij!

Categories:   Dating

Comments