Bezoek mijn profiel MarschaENTessa, 32 jaar jong uit vlaams-brabant

Leeftijd: 32
Lengte: 175 – 185
Postuur: Slank postuur
Oogkleur: Bruine ogen
Haarkleur: Licht blond haar

Over mij;

Hi, wij zijn een stel dat al een tijdje samen is. Ik, Marscha ben een shemale en Tessa, mijn vriendin is een heerlijke echte vrouw. Samen zijn wij op zoek naar iets spannends, een leuke, lekkere man of vrouw maar ook een heerlijk spannend stelletje is zeker welkom. Voorkeuren zijn, van rond onze leeftijd, netjes verzorgd en niet te egocentrisch zijn..

Over jou;

Leuke mannen, vrouwen en stellen die interesse hebben in een heerlijke avond met ons, reageer maar eens met een leuk voorstel!

Mijn voorkeuren;

dubbele-penetratie,gangbang,zoenen,trio-sex,buiten-sex

Klik hier voor direct contact met mij!

Categories:   Dating Stellen

Comments