Bezoek mijn profiel Madzy26, 26 jaar jong uit west-vlaanderen

Leeftijd: 26
Lengte: 155 – 165
Postuur: Gemiddeld postuur
Oogkleur: Blauwe ogen
Haarkleur: Licht blond haar

Over mij;

ik ben hier op zoek naar een aanvulling in mijn leven, ik ben getrouwd maar jammer genoeg ziet hij het niet zoals ik het zie. Daar bedoel ik mee ik wil af en toe eens lekker spannende dingen doen. En hij niet, we hebben veel gepraat maar nee. Wat hij voorstelde was van ga maar zoeken op het internet of je iemand vind die je kan helpen. Dus mijn man weet er van maar laat mij hierin vrij. Ik zoek dus een minnaar met wie ik regelmatig leuke seksavonden of middagen kan beleven. Wie o wie spreekt dit aan?

Over jou;

Getrouwde vrouw maar nog wel elke dag opzoek naar heet sekscontact

Mijn voorkeuren;

bondage,beffen,zonder-condoom,sm-dominant,trio-sex

Klik hier voor direct contact met mij!

Categories:   Dating

Comments