Bezoek mijn profiel Panterprintje, 34 jaar jong uit zeeland

Leeftijd: 34
Lengte: 175 – 185
Postuur: Slank postuur
Oogkleur: Bruine ogen
Haarkleur: Licht blond haar

Over mij;

Na mijn operatie voel ik me op en top vrouw. En ik wed dat als je me tegen zou komen je ook niets vermoed. Maar zodra ik mijn broek naar beneden doe zie je dat ik heel bijzonder ben. Bijzonder heet ook nog eens een keer. Ik wil van top tot teen verwend worden en beloon je daarna ook grondig.

Over jou;

Hopelijk heb ik nu niet alle mannen laten schrikken met mijn tekst over mijzelf. Ik vind het zelf best wel spannend, want het is niet iets wat je dagelijks ziet laat staan tegen komt. Jij hebt nu de kans om het mee te maken, dus grijp dan ook die kans!

Mijn voorkeuren;

gangbang,pijpen,sm-dominant,parenclub-bezoek,parkeerplaats-sex

Klik hier voor direct contact met mij!

Categories:   Shemale dating

Comments