Bezoek mijn profiel Edelsexy, 30 jaar jong uit groningen

Leeftijd: 30
Lengte: 175 – 185
Postuur: Slank postuur
Oogkleur: Blauwe ogen
Haarkleur: Bruin haar

Over mij;

Echt heel veel spannende dingen heb ik nog niet gedaan en daar mag wel wat verandering in komen. Ben best wel een beetje onzeker en dat maakt mij verlegen. Ik ben niet lelijk, maar heb toch het idee dat iedereen knapper is. Wat ik nodig heb is een man die mij verwend en onder het verwennen verteld dat ik er best wel mag zijn.

Over jou;

Een man die de nodige ervaring heeft en die alleen maar gemeende complimentjes geeft. Jij geeft mij een fijn gevoel en hoe fijner het gevoel wordt hoe meer ik los kom. Ik weet wel dat als ik los kom het ook goed tekeer kan en mag gaan.

Mijn voorkeuren;

sm-onderdanig,zonder-condoom,zoenen,rimmen,parkeerplaats-sex

Klik hier voor direct contact met mij!

Categories:   Shemale dating

Comments