Bezoek mijn profiel Tabita77, 38 jaar jong uit waals-brabant

Leeftijd: 38
Lengte: 165 – 175
Postuur: Gemiddeld postuur
Oogkleur: Blauwe ogen
Haarkleur: Bruin haar

Over mij;

Ik zit helemaal vast, en ik weet het nu echt niet meer! Ik heb een relatie maar ik heb ook kinderen en dat is het toch niet zo makkelijk om te zeggen dag ga maar ik red me wel! Ik moet ook aan de kinderen denken, er zijn veel mensen die zeggen je moet niet voor de kinderen bij elkaar blijven daar ben ik het mee eens, maar als ik het nu allemaal alleen moet doen dan kan ik helemaal niks meer denk ik!
Ik mis wel heel erg de sex, en ik denk dat ik het voor voorlopig wel op kan lossen door dan met een andere man sex te hebben? Misschien geeft me dat wel voldoening en dat ik dan rustig aan kan kijken wat ik nu wel of niet wil toch?

Over jou;

Je zou het wel heel erg spannend vinden met elkaar eens nieuwe dingen te gaan ontdekken en te gaan zien wat het oplevert.

Mijn voorkeuren;

bondage,gangbang,orale-sex,rollen-spel,parkeerplaats-sex

Klik hier voor direct contact met mij!

Categories:   Dating Stellen

Comments