Bezoek mijn profiel Mariellee, 35 jaar jong uit noord-brabant

Leeftijd: 35
Lengte: 175 – 185
Postuur: Slank postuur
Oogkleur: Groene ogen
Haarkleur: Bruin haar

Over mij;

Je bent niet verlegen en houdt ervan om de leiding te nemen. Je bent overal voor in en een echte tijger in bed. Je leeftijd vind ik niet belangrijk en waar je woont maakt me ook niet uit. Wel moet je er geen problemen mee hebben dat het voor 1 keer is.

Over jou;

Je bent niet verlegen en houdt ervan om de leiding te nemen. Je bent overal voor in en een echte tijger in bed. Je leeftijd vind ik niet belangrijk en waar je woont maakt me ook niet uit. Wel moet je er geen problemen mee hebben dat het voor 1 keer is.

Mijn voorkeuren;

bondage,anaal,orale-sex,sm-dominant,trio-sex

Klik hier voor direct contact met mij!

Categories:   Shemale dating

Comments