Bezoek mijn profiel Yannise, 30 jaar jong uit zeeland

Leeftijd: 30
Lengte: 165 – 175
Postuur: Slank postuur
Oogkleur: Blauwe ogen
Haarkleur: Licht blond haar

Over mij;

Ik vind breathcontrol echt super opwindend en wil dit met een man graag doen. Er is gewoon niets anders wat me zo lekker laat komen. Wil de jouwe zijn en dat je alles met me doet. Je handen die over mijn gezicht heen glijden, zo mijn nek in. Met mijn adem speelt en me helemaal high maakt. Krijg het nu alweer heet!

Over jou;

Jij wil dolgraag de controle over mij nemen en mij de controle laten verliezen Me helemaal in extase laten komen en mij alles laten doen voor jou. Jij wil van mij de jouwe maken.

Mijn voorkeuren;

gangbang,one-night-stand,parenclub-bezoek,trio-sex,parkeerplaats-sex

Klik hier voor direct contact met mij!

Categories:   Shemale dating

Comments