Bezoek mijn profiel Naisalle, 28 jaar jong uit zuid-holland

Leeftijd: 28
Lengte: 165 – 175
Postuur: Slank postuur
Oogkleur: Bruine ogen
Haarkleur: Zwart haar

Over mij;

Ik ben dan wel als Moslima opgevoed, maar net als sommige katholiek of Christelijk opgevoede mensen, doe ik niets met mijn geloof. Dit hoef, of liever, mag dus niet echt een belemmering zijn voor ons. Ik ben gewoon een lekker hollands meisje met een iets andere achtergrond, maar als ik je heftig en intens pijp of berijd, dan voel jij daar helemaal niets van hoor.

Over jou;

Ik ben tegen de stigmatisering, tegen racisme en weet zeker dat als ik jou eens gepijpt heb en heb mogen berijden dat jij ook zeker weet dat mijn kutje minstens net zo lekker is als al die andere kutjes die je gehad hebt. Misschien nog wel lekkerder want ik heb je iets te bewijzen hihi

Mijn voorkeuren;

Klik hier voor direct contact met mij!


 

Categories:   Dating

Comments

Sorry, comments are closed for this item.