Bezoek mijn profiel HommelHeupen, 27 jaar jong uit zuid-holland

Leeftijd: 27
Lengte: 175 – 185
Postuur: Slank postuur
Oogkleur: Bruine ogen
Haarkleur: Zwart haar

Over mij;

Sommige vrouwen hebben een wespentaille, ik daarentegen heb hommelheupen! Niets om me voor te schamen want daardoor heb ik natuurlijk ook een heerlijke volle kont. Ik zoek een geile man, liefst wat jaartjes ouder dan mij, maar op zijn minst meer ervaren in de slaapkamer. Ik ben zeer streng opgevoed en kan me pas sinds drie maandjes echt vrij voelen. Sinds ik mijn eigen stekkie heb, kan ik doen en laten wat ik wil en een van de dingen die top of my list zijn, is lekker veel leren op seksueel gebied.

Over jou;

Ik woon sinds kort in mijn eigen appartementje, sinds ik bij mijn ouders weg ben, ben ik al ontmaagd en heb ik wel een heel klein beetje ervaring opgedaan. Helaas nog lang niet genoeg en er is nog zooooo veel wat ik zou willen ontdekken, maar zonder lover wordt dat wat lastig, daarnaast wil ik ook niet als een groentje overkomen mocht ik een liefje vinden, dus zoek ik hete sexlessen bij een oudere of in elk geval meer ervaren man.

Mijn voorkeuren;

Klik hier voor direct contact met mij!


 

Categories:   Dating

Comments

Sorry, comments are closed for this item.