Bezoek mijn profiel AnalRape, 26 jaar jong uit noord-brabant

Leeftijd: 26
Lengte: 165 – 175
Postuur: Slank postuur
Oogkleur: Bruine ogen
Haarkleur: Donker blond haar

Over mij;

Een keer eerder grof hard en enigzins tegen mijn zin in anaal geneukt. Het deed onwijs zeer en het was vernederend met zijn sperma op mijn gezicht, maar oh wat was het ook geil tegelijkertijd. Sinds die dag ben ik op zoek naar een man die net zo hard en ruig zijn zin met me door zou drijven. Mijn huidige vriend is veel te soft, veel te lief hiervoor, dus hopelijk vind ik hier een man die dat discreet zo af en toe met mij zou willen doen.

Over jou;

Ik zoek een man die gewoon zijn eigen zin met mij doordrukt. Sperma in mijn gezicht spuiten, daarna je pik keihard en genadeloos in mijn ongeoefende kontje! Pijn moet het doen, vernederend moet het zijn, maar toch tegelijk ook bere geil.. Lastig onder woorden te brengen maar als je snapt wat ik bedoel, ben jij wellicht de man die ik zoek

Mijn voorkeuren;

Klik hier voor direct contact met mij!


 

Categories:   Dating

Comments

Sorry, comments are closed for this item.