Lees het verhaal op GratisPornofilm.nl Michelle’s lievelingsbeurt

Michelle, 21 jaar jong, 178 lang, A-cup,strak kaal kutje

Hi, ik ben Michelle, 21 jaar jong en single. Ik ben 178cm lang, slechts 59 kilo zwaar en heb lang, stijl bruin haar. Ik heb reebruine ogen, een kleine A-cup maar heel gevoelige tepels. Ik heb deze fotoshoot gedaan omdat ik het een geil idee vind dat mannen naar me kijken en op me geilen. Zelf ben ik eigenlijk altijd geil. Ik kleed me vaak uitdagend en heb regelmatig one night stands.

Jong, sexy en uitdagend dat is wat mij omschrijft

Ik val in principe op mannen, maar een leuke, geile meid in bed vind ik heel af en toe ook wel geil. Mijn eerste lesbische ervaring was met mijn beste vriendin. Misschien vertel ik daar ook nog wel eens over maar voor nu wil ik vertellen wat voor mij de ultieme vrijpartij is.

Ik val op mannen, maar af en toe vrijen met een vrouw vind ik heerlijk

Ik ben single met een reden, ik wil namelijk het liefste nog zoveel mogelijk genieten van sex, zonder daarbij verantwoording te hoeven hebben naar een liefje, om het zo maar eens te noemen. Bij ons in de stad is een populaire discotheek, daar ben ik heel vaak te vinden. Gekleed in een sexy topje, een rokje en hoge laarzen ben ik daar dan op jacht naar mannen. Want een meisje zoals ik, gaat niet zitten wachten tot iemand haar komt versieren.

Ik ben single omdat ik nog lekker van mijn leven wil genieten

Het liefste verleid ik een man met mijn lichaamstaal, een knipoogje op zijn tijd en dan komt hij meestal wel naar mij toe. Zo niet, dan stap ik heel brutaal op hem af en dan vraag ik vaak wat ik moet doen voor hem/bij hem om iets te drinken te krijgen. In 9 van de 10 gevallen werkt dat perfect. Soms stamelen ze een beetje, ik zie ze dan worstelen met hun ideeën, maar ze durven niet echt. Ik draai me dan verleidelijk om, met mijn billen tegen zijn kruis aan en kijk steels over mijn schouder.

Als de hint dan duidelijk is, drinken we samen wat, we kletsen wat en dan vertel ik terloops wat ik het lekkerste vind. Heerlijk gebeft worden terwijl ik hem mag pijpen. Ik streel dan ook lekker over zijn kruis en ik voel dan zijn paal al groeien.

Ik hou van verschillende standjes, maar 69 vind ik het lekkerst

Standje 69 is voor mij echt het ultieme voorspel, dat fluister ik dan in zijn oren, dan vraag ik hem of hij mee wil naar mijn huis. Ik woon vlak bij de stad dus meestal hoeven we ons maar 5 minuten te gedragen voordat onze oer instincten het over nemen. Bij mij thuis aangekomen zoen ik hem hartstochtelijk, dan trek ik ondertussen langzaam zijn kleding uit terwijl we ons een weg banen naar mijn bed.

Ik vind het heerlijk als een man teder met zijn tong over mijn clit streelt

Daar aangekomen, trekt hij mijn shirt uit, mijn broek en mijn string. Hij kust me nog eens terwijl zijn vingers over mijn buik naar mijn kutje glijden. Hij voelt hoe nat ik tussen mijn benen ben en met zachte dwang duwt hij me achterover op mijn bed. Hij knielt tussen mijn benen en begint mijn clitje zacht met zijn tong te strelen.

Als hij me dan lekker beft, wil ik ook een vinger in me voelen glijden

Ik fluister hees dat ik zijn pik in mijn mond wil voelen en natuurlijk komt hij dan naakt in standje 69 op mijn bedje zitten/liggen. Terwijl hij me langzaam en intens beft, voel ik dat hij twee vingers langzaam bij me naar binnen brengt. Traag gaan zijn vingers in en uit mijn onwijs natte grotje.

Ondertussen neem ik zijn pik diep in mijn mond

Ondertussen streel ik zijn ballen en lik over zijn eikel heen, langzaam neem ik zijn hele pik tot aan zijn ballen in mijn mond. Ik kan heel goed deepthroaten en vind dat ook mega geil om te doen. Langzaam laat ik zijn pik weer uit mijn mond glijden. Ik lik over zijn ballen, zijn eikel en de hele lengte van zijn pik.

Ik streel zijn ballen, lik teder over zijn eikel

Vlak voor hij klaarkomt stop ik met pijpen. Ik speel nog wat met zijn ballen terwijl hij me intens blijft beffen. Ik ga bijna klaarkomen merk ik dan, dus ook voor hem is het tijd om te stoppen met likken. Ik draai me onder hem weg en duw hem zacht maar resoluut op zijn rug. Ik zoen hem intens en passioneel op zijn mond.

En vlak voor hij klaarkomt, stop ik
Dan is het tijd voor het echte werk

Langzaam ga ik dan over hem heen zitten. Neem zijn pik nog even plagerig in mijn mond en dan glijdt mijn mond weer naar die van hem. Ik wip even om hoog en behendig laat ik zijn harde, stijve pik tussen mijn schaamlippen verdwijnen. Ik zak nog niet naar beneden, puur om hem te plagen.

Ik duw hem op zijn rug

Ik kijk hem geil en zwoel in zijn ogen, ik zoen hem nog eens en laat me langzaam over zijn pik zakken. Steeds dieper schuift hij in me, het voelt heerlijk, geil en super intens.

Ga over hem heen zitten en laat zijn pik langzaam mijn natte, strakke kutje in glijden

Wanneer hij er dan helemaal in zit begin ik hem langzaam te berijden. Ik kijk naar zijn gezicht. Ik vind het onwijs opwindend om te zien hoe hij geniet van mijn geile, strakke kutje om zijn harde paal.

Steeds een beetje sneller berijd ik hem, zijn pik is groot en ik voel hem diep in me stoten. Het voelt echt heerlijk en ik ga helemaal overeind zitten. Ik moedig hem aan om met mijn tepels te spelen. Mijn tieten zijn dan wel klein, maar mijn tepels zijn echt mega gevoelig. Zeker tijdens de sex, als hij daar dan op de juiste, hard handige manier mee speelt, kan hij me al bijna dwingen om klaar te komen.

Als hij er dan helemaal in zit, begin ik hem te berijden
Steeds sneller glij ik over zijn harde, stijve pik

Sneller en harder glij ik over zijn lekkere pik. Zijn handen strelen over mijn buik, knijpen in mijn stijve, harde tepels. Hij trekt me naar zich toe en zoent me passioneel op mijn mond. Ik raak al een klein beetje buiten adem want ik berijd hem nu echt keihard.

We zoenen elkaar ondertussen passioneel

Hij wordt steeds geiler en kreunt luider en sneller. Een man die laat horen dat hij echt lekker geniet? Dat is voor mij, en bijna alle vrouwen, echt puur genot. Het maakt dat ik hem nog lekkerder wil berijden, nog dieper in me wil voelen..

Steeds geiler wordt hij, dat hoor ik aan zijn gekreun

Steeds harder en sneller berijd ik zijn heerlijke paal. Nog luider kreunt hij nu en ik zelf trouwens ook.. Ik ben zo geil nu dat ik heel graag wil klaarkomen. Ik fluister in zijn oren dat hij mij moet nemen, hard, diep en lang maar vooral heel hard.

Het maakt ook mij steeds geiler

Hij duwt me van hem af en legt me op mijn rug. Hij bijt nog eens in mijn tepels en ramt, hard en ruig zijn pik diep mijn strakke, gulzige kutje in. Hij begint me direct keihard te neuken. Steeds dieper en sneller stoot hij zijn pik in me, het voelt zo goed en lekker, ik laat hem duidelijk merken dat ik geniet.

Dan is het tijd voor een ander standje, ik laat me van hem af glijden en ga op mijn rug liggen
Hij kruipt tussen mijn benen en stoot zijn lekkere lul hard en diep naar binnen

Ik moedig hem aan, neuk me harder lekkertje, neem me zo hard en diep als je kunt. Maak me jouw sletje! Dat was wat hij nodig had. Nog ruiger en dieper neukt hij me. Het is zo onwijs lekker, ik kreun luid en intens, heb mijn ogen gesloten om nog meer te kunnen genieten van dit heerlijke ruige geneuk.

Steeds dieper en harder stoot zijn paal in mijn natte, strakke kutje
Ik ga steeds harder kreunen en hijgen

Mijn kutje begint al een beetje te verkrampen, ik voel dat ik niet heel lang meer nodig heb om klaar te komen. Ik hijg, kreun luid, en mijn kutspieren spannen zich steeds sneller aan. Dan ontplof ik in een mega lekker orgasme, mijn kutje kan het harde geram bijna niet meer aan en ik kom zo heftig klaar dat ik moet squirten.

Ik ben er bijna, mijn kutje begint al te verkrampen

Nog steeds neukt hij me genadeloos hard terwijl ik buiten adem raak van een mega lang en heftig orgasme. Tussen mijn benen is alles nat, het glibbert en glijd bij iedere stoot. Dan trekt hij zich plots terug en gaat vlug met zijn hoofd tussen mijn benen. Zijn tong streelt mijn clitje heel snel en ruig, zijn twee vingers vinden ook hun weg weer bij me naar binnen.

Hij voelt het ook en stoot nog harder en sneller in me
Dan is het echt te veel en kom ik luid kreunend, schokkend klaar
Hij trekt zich terug, duwt zijn hoofd tussen mijn benen

Sneller, heftiger likt hij aan mijn clitje. Hij proeft mijn geile kutsapjes en laat goedkeurende geluidjes horen terwijl hij er zo veel mogelijk van probeert op te likken. Mijn clitje begint te tintelen, ik voel dat ik nog eens heftig klaar ga komen en weer moet ik squirten! Luid kreunend kom ik weer klaar van deze heerlijke beurt.

En hij likt me zo snel als hij kan. Door zijn snelle tong kom ik gelijk nog eens klaar

Hij stopt met likken en laat me even twee seconden op adem komen. Dan pakt hij mijn enkels vast en duwt mijn knieën naar mijn borst. Stevig houdt hij me in die positie terwijl ik zijn pik tegen mijn kutje aan voel drukken. Hij ramt hem er helemaal in, tot aan zijn ballen. Ik kreun luid en laat hem begaan.

Dan duwt hij mijn benen omhoog en ramt ruig zijn pik weer diep in me

Hard en snel stoot hij in me, in dit standje voelt mijn kutje nog strakker aan. Het voelt zo intens dat ik hem toe fluister toe maar, neuk me hard en spuit mijn strakke kutje maar vol! Heel veel meer aanmoediging heeft hij niet meer nodig. Harder, sneller en nog dieper voel ik zijn pik in me stoten.

Snel en hard stoot hij in me en nu komt ook hij klaar. Zijn sperma spuit hij in mijn gulzig schokkende kutje

Harder en luider begint hij nu te kreunen, ik zie aan zijn gezicht dat hij bijna gaat klaarkomen en ik trek zacht aan mijn eigen tepels. Ik span mijn kutspieren nog eens aan en het is te veel voor hem. Kreunend, trillend van puur genot voel ik dat hij klaarkomt. Ik voel zijn pik in me trillen en schokken terwijl hij zijn sperma diep in me spuit. Hij laat zich voorover op me vallen en kijkt me diep in mijn ogen. Hij kust me teder op mijn mond en trekt langzaam zijn nog na trillende lul uit mijn verzadigde kutje.

Hij kijkt me diep in mijn ogen, kust me teder op mijn mond en trekt langzaam zijn trillende lul uit mijn kutje

Dan vallen we samen in slaap. De volgende ochtend wek ik hem met een geile, lange blowjob, waarbij ik er ook voor zorg dat hij mij lekker kan beffen.

Nou, dit is eigenlijk voor mij de perfecte beurt. Als ik iedere dag zo lekker mag neuken en klaarkomen, dan zou ik daar zeker voor tekenen. Natuurlijk houd ik van andere standjes, en posities, maar dit, zoals ik het nu net heb beschreven, dat doe ik het aller liefste.

Wie weet heb jij nu wel lekker een stijve in je handen, beeld jij je in dat je me heerlijk aan het verwennen bent, je kijkt naar mijn geile foto’s en je spuit je zaad voor mij alleen.. Hmmm ik wordt weer lekker geil.. Misschien schrijf ik binnenkort nog wel een geil verhaal voor jullie..

Xxx, geile likjes, Michelle.

Categories:   Sexverhalen

Comments