Bezoek mijn profiel May29, 28 jaar jong uit noord-brabant

Leeftijd: 28
Lengte: 165 – 175
Postuur: Gemiddeld postuur
Oogkleur: Bruine ogen
Haarkleur: Bruin haar

Over mij;

Ik houd wel van een feestje maar dat gaat nu tegenwoordig echt ten koste van mijn liefdesleven. Op deze manier heb ik toch ook geen tijd voor een man? Dus de rem is erop en ik word een braaf huismusje. Nou ja, braaf? Dat mag jij uitmaken wat braaf is of wat niet. In ieder geval iemand waarmee ik samen op de bank kan chillen en dan door voor de rest.
Ben jij ook klaar met feesten?

Over jou;

Klaar met feesten, jij ook? Zullen we dan nu samen op de bank?

Mijn voorkeuren;

vingeren,sm-dominant,bisex,trio-sex,buiten-sex

Klik hier voor direct contact met mij!

Categories:   Dating

Comments

Sorry, comments are closed for this item.