Bezoek mijn profiel Ludwina22, 25 jaar jong uit luik

Leeftijd: 25
Lengte: 155 – 165
Postuur: Gemiddeld postuur
Oogkleur: Blauwe ogen
Haarkleur: Bruin haar

Over mij;

Ik ben niet heel groot maar best knap hihi, ja arrogant misschien, maar goed dat is door de mannen veroorzaakt hahaha. Dat maakt ook gelijk mijn probleem een beetje duidelijk. Omdat ik een arrogante uitstraling en houding heb, word ik alleen maar aangesproken door machos en stoere mannetjes. Niet mijn type man. Ik hoop dus hier een normalere man te kunnen vinden die mijn arrogantie door de vingers kan zien en mij ziet als het lieve meisje dat ik eigenlijk ben..

Over jou;

Heb jij interesse en ben je niet zon figuur dat denkt dat ie alles is?

Mijn voorkeuren;

gangbang,rollen-spel,rimmen,transgender,buiten-sex

Klik hier voor direct contact met mij!

Categories:   Dating

Comments