Bezoek mijn profiel Kitty76, 29 jaar jong uit oost-vlaanderen

Leeftijd: 29
Lengte: 165 – 175
Postuur: Slank postuur
Oogkleur: Blauwe ogen
Haarkleur: Licht blond haar

Over mij;

Hello met Kitty hihi, een vrolijke en prettig gestoorde meid op zoek naar een spannende, hete date. Ik heb het nog nooit via internet gedaan en daar zit hem voor mij ook wel een beetje de spanning in. Ik heb geen echte moeite om in het dagelijks leven een man te ontmoeten, maar dit lijkt me ook wel eens een leuke manier. Nou als je iets van mij persoonlijk zou willen weten, mag je dat altijd even vragen. Tot zo?

Over jou;

Spreek je me aan als je iets te vragen hebt? Of misschien als je iets spannends met me in gedachten hebt?

Mijn voorkeuren;

dubbele-penetratie,orale-sex,one-night-stand,pijpen,rollen-spel

Klik hier voor direct contact met mij!

Categories:   Dating

Comments