Bezoek mijn profiel BiLorna, 33 jaar jong uit noord-holland

Leeftijd: 33
Lengte: 175 – 185
Postuur: Slank postuur
Oogkleur: Bruine ogen
Haarkleur: Bruin haar

Over mij;

Ik werk graag, dus ik ben vaak van huis. Daarnaast volg ik ook nog een cursus visagie. Het is mijn droom om uiteindelijk zelfstandig aan de slag te gaan als make-up artist. Ik heb helaas nog geen bekende mensen op mogen maken, maar misschien komt dat nog. In de uurtjes dat ik thuis ben, ben ik vaak eenzaam. Ik zou hier graag een huiselijk man willen vinden om mijn vrije tijd mee in te vullen.

Over jou;

Jij bent een gezellige man die de avonden en/of de weekenden voor me vrijhoudt. Je vindt het leuk om voor een meid als ik te zorgen en doet graag jouw deel in het huishouden. Als mijn huisje weer blinkt kan ik je daar natuurlijk op een gepaste wijze voor bedanken ;).

Mijn voorkeuren;

pijpen,sm-dominant,rimmen,transgender,parkeerplaats-sex

Klik hier voor direct contact met mij!

Categories:   Shemale dating

Comments