Bezoek mijn profiel Fatima, 53 jaar jong uit zuid-holland

Leeftijd: 53
Lengte: 165 – 175
Postuur: Slank postuur
Oogkleur: Blauwe ogen
Haarkleur: Licht blond haar

Over mij;

Ik kan hier wel van alles gaan vertellen wat ik wel en niet wil, maar wat heeft het voor een zin! Ik denk dat het makkelijker is als je bij mijn interesses kijkt en me dan laat weten waar jij je wel in kan vinden? Als we het zo doen dan heb ik denk ik alleen de juiste mannen te pakken toch? Of heb ik weer eens een gedachtengang waar helemaal niks mee te beginnen is?

Over jou;

Wie wilt mij eens lekker flink verwennen? Ben niet te houden en zoek wel lekker snel een geile man om mee los te gaan doe je mee of niet?

Mijn voorkeuren;

anaal,dubbele-penetratie,facial,bisex,parenclub-bezoek

Klik hier voor direct contact met mij!

Categories:   Dating Stellen

Comments