Bezoek mijn profiel Sandy32, 23 jaar jong uit flevoland

Leeftijd: 23
Lengte: 155 en kleiner
Postuur: Slank postuur
Oogkleur: Bruine ogen
Haarkleur: Bruin haar

Over mij;

Als er iemand altijd geil is en wel zin heeft in sex, dan denk ik dat ik dat wel ben! Ik ben een leuke meid, ik ben single woon nog wel bij mijn ouders thuis maar ik kan wel overal komen want ik heb een auto! Ik ga veel uit met vriendinnen, en dan de kans eens kunnen grijpen om het zo spannend mogelijk te maken is wat ik graag wil! Waarom niet doen als ik zoveel zin heb in een wip maar geen relatie wil?

Over jou;

Hou van seksafspraakjes en ga graag vaak lekker los met een geile man, dus als je zin hebt laat het me dan snel weten

Mijn voorkeuren;

bondage,dubbele-penetratie,facial,zoenen,vingeren

Klik hier voor direct contact met mij!

Categories:   Dating

Comments