Bezoek mijn profiel Aranka54, 32 jaar jong uit gelderland

Leeftijd: 32
Lengte: 165 – 175
Postuur: Slank postuur
Oogkleur: Blauwe ogen
Haarkleur: Licht blond haar

Over mij;

Nu ik niet langer het prinsesje ben moet ik op zoek naar mijn prins. Ik ben recent uit huis gegaan, lekker een eigen woning, elke dag met plezier naar mijn werk. Maar ook elke dag is het alleen de hond die blij is als ik thuis ben. Dat zou toch ook anders kunnen? Misschien wil jij er verandering in brengen?

Over jou;

Ik zou het leuk vinden als er iemand is die op me wacht als ik thuiskom uit het werk. Gek misschien? Maar ja zo simpel kan een verlangen zijn. Ben jij ook gewoon op zoek naar normaal geluk?

Mijn voorkeuren;

anaal,zonder-condoom,zoenen,rimmen,bisex

Klik hier voor direct contact met mij!

Categories:   Dating

Comments

Sorry, comments are closed for this item.