Bezoek mijn profiel Ylena, 21 jaar jong uit utrecht

Leeftijd: 21
Lengte: 175 – 185
Postuur: Slank postuur
Oogkleur: Blauwe ogen
Haarkleur: Donker blond haar

Over mij;

Jij vraagt en ik zorg er voor. Simpel toch? Mijn wensen en verlangens zijn ondergeschikt aan die van jou. Jou kunnen en zelfs mogen bevredigen is voor mij al meer dan genoeg, te weten dat ik jou kan opgeilen met mijn pik, mond en tietjes is voor mij al een beloning.

Over jou;

Geile, vaste contacten waar veel in kan. Makkelijker dan dat kan ik het echt niet voor je maken. Wil je de zachte kant op gaan of liever toch de hardere, geen enkel punt voor mij. Zelfs met SM heb ik geen probleem en mag je je geile lusten op me botvieren. Mijn lijf en toebehoren is er voor jouw genot en je mag me daarvoor gebruiken hoe jij dat wil.

Mijn voorkeuren;

anaal,beffen,gangbang,zonder-condoom,pijpen

Klik hier voor direct contact met mij!

Categories:   Shemale dating

Comments