Bezoek mijn profiel Permanentje, 28 jaar jong uit utrecht

Leeftijd: 28
Lengte: 165 – 175
Postuur: Slank postuur
Oogkleur: Bruine ogen
Haarkleur: Bruin haar

Over mij;

Heel jong getrouwd met mijn eerste en enige vriendje wat ik ooit gehad heb. Ik ben ook nog steeds ontzettend gelukkig met hem en hij met mij. Ben nog steeds verliefd, maar toch heb ik het idee iets te missen. Ik wil gewoon een keertje proberen hoe het is om een andere pik te voelen en te proeven.

Over jou;

Die ene ervaring ga jij mij geven. Die pik van jou mag ik aan zitten, op sabbelen en in mijn kontje steken. Naast jouw pik ben ik ook erg nieuwsgierig naar jouw handen wat die met mijn lichaam kunnen en hoe het is om een andere tong te voelen. Ik ben er nu alweer geil van en dan moeten wij nog beginnen, beetje tempo maken en mij een berichtje sturen.

Mijn voorkeuren;

beffen,one-night-stand,transgender,parenclub-bezoek,parkeerplaats-sex

Klik hier voor direct contact met mij!

Categories:   Shemale dating

Comments