Bezoek mijn profiel Minoes, 30 jaar jong uit utrecht

Leeftijd: 30
Lengte: 175 – 185
Postuur: Slank postuur
Oogkleur: Bruine ogen
Haarkleur: Zwart haar

Over mij;

Met kleren aan zul je nooit mijn verrassing vermoeden. Ik ben gewoon een vrouw. Ik heb alleen een lekker speeltje extra. Ik zoek een leuke man voor gezelligheid.

Over jou;

Ben jij die geile stoute man die denkt een vrouw met ballen wel eens aan te kunnen. Denk jij dat jij het in huis hebt om het mij echt naar de zin te maken? Dat kan op veel manieren, door jouw pik in mijn mond te duwen en daarna in mijn ster. Door met mijn borsten te spelen of heerlijk doen met mijn pik wat er maar in je op komt.

Mijn voorkeuren;

bondage,beffen,dubbele-penetratie,zonder-condoom,buiten-sex

Klik hier voor direct contact met mij!

Categories:   Shemale dating

Comments