Bezoek mijn profiel Zakia51, 29 jaar jong uit overijssel

Leeftijd: 29
Lengte: 175 – 185
Postuur: Slank postuur
Oogkleur: Bruine ogen
Haarkleur: Bruin haar

Over mij;

Mijn vraag aan de mannen is; likken jullie nog wel? Het gebeurt mij namelijk veel te weinig en zelf word er van mij wel verwacht dat ik je pijp tot je klaarkomt en je wilt over mijn gezicht spuiten of dat ik doorslik.
Ik wil nu een man die mijn geile sappen ook helemaal leegzuigt uit mijn kutje. Als dat niet kan, dan ben je niet voor mij bedoeld.
Dit is dus een serieus verzoek. Ben je lekker doen we het vaker en vandaar uit zien we wel verder. Niet allemaal tegelijk nu he?

Over jou;

Ik vind dat als je gepijpt wilt worden door een vrouw dat jij ook haar hoort te zuigen en te likken. Doe je dat? Spreek dan met mij af! Ik hoop veel reacties te krijgen. De meest originele spreek ik meteen mee af. X

Mijn voorkeuren;

anaal,dubbele-penetratie,one-night-stand,pijpen,zoenen

Klik hier voor direct contact met mij!

Categories:   Dating

Comments

Sorry, comments are closed for this item.